Gdzie może być 5-letni Dawid?

Roznie ludzie do tego podchodza.
To sa tylko symbole,gdy wezme Chinska flage,nie uczymi mnie ona chinczykiem,paszport rowniez nie zmieni mojej natodowosvi.
Urodzilem sie polakiem i umre polakiem,nie koniecznie caly swiat musi byc o tym powiafdmiony i z tego powodu,nie czuje sie ani lepszy,ani gorszy,niz inne nacje. ,inne wyznania

2 polubienia

3 dzień poszukiwań i nadal nic :frowning:
Może matka coś ukrywa?

Myślę, że dziecko nie żyje :(:sob:

5 polubień

Ja @anon80021811 od początku miałam takie przypuszczenie, ale się nie wychylałam… :frowning:
Jeszcze przychodzi mi na myśl jakiś handel …

1 polubienie

@Aszka_J straszne jest to co zrobił ojciec…
Biedny dzieciak…
Świat jest okrutny.

3 polubienia

Obawiam się, że zabił chłopca by zrobić matce na złość, a potem popełnił samobójstwo bo wiedział że po czymś takim juz by nie miał życia.

4 polubienia

Jeszcze nie wiadomo co zrobił, może jemu coś zrobiono i coś się tam po drodze zadziało… (i być może nigdy się tego nie dowiemy), ale wiem jedno - kartę przetargową, to sobie można robić z rzeczy martwych a nie z człowieka jeśli już ! - (ten jego SMS o tym świadczy), w dodatku z własnego dziecka (sic!) :rage:

2 polubienia

Fajny avatar. Myślałem że to Simone Simons. Bardzo lubiana przeze mnie wokalistka zespołu Epica :slight_smile:

Co do tematu - to byłoby dziwne. Chłopak musiałby być blisko.

1 polubienie

To nie avatar fikcyjny @Devil, to autentyczne tycjanowskie włosy koleżanki Endorfiny.
Też się zachwycam, jakby co :wink:

2 polubienia

Ognista piękność.
Ciekawe czy śpiewa jak Simone :stuck_out_tongue:

2 polubienia

To tylko ja :slight_smile: wszystko jest dziwne bo po tylu dniach i zaangażowaniu tylu ludzi juz powinni go znaleźć.

3 polubienia

I nie chcesz wiedzieć jak śpiewam. :slight_smile:

1 polubienie

Byłam dziś w okolicach w ktorych to dziecko jest szukane.
Gdzie ten chłopiec może być? Wszyscy tylko o tym myślą tam i o tym rozmawiają, ludzie nie śpią normalnie w nocy i co kawałek sprawdzają informacje.
Uczucie takie straszne mi tam towarzyszyło, że aż gęsią skórkę dostawałam. Helikoptery latały, wojskowi chodzili w grupach, policja, strażacy… Mnóstwo ludzi szuka chłopca, aż się w głowie nie mieści, że go tak długo nie można znaleźć :cry:
Co ten chory człowiek jego ojciec narobił!?

4 polubienia

Nie żyje na 99,999%. Motywem zemsta na małżonce, aby się za dobrze nie czuła na tym świecie, gdy małżonek nie widzi już na nim miejsca dla siebie.

2 polubienia

Zaraz chory. Znalazł się w matni. Ludzie potrafią kochać tak silnie, że nie wyobrażają sobie stracić kochaną osobę. A gdy ją tracą, jeszcze do tego kochane dziecko, wydaje im się, że nie ma dla nich życia, i winią za to kochaną osobę. Wtedy mogą chcieć się zemścić.

Jak ktoś chce się zabić to nie jest to zdrowy odruch, a gdy to robi razem z dzieckiem tym bardziej.

1 polubienie

Miłość to bardzo silna emocja. Nie każdy z jej utratą może sobie poradzić.

1 polubienie