Gdzie trzymacie smartfona będąc w drodze, sklepie, pracy, szkole

Nie licząc etui i pokrowca.

Miewam problemy kiedy jestem w spodniach z dresu.
Telefony są teraz duże. Ponad 6 cali. Ratuję sie nerką.
Tylna kieszeń tylko w pozycji stojącej. Miejsce podatne na kradzież.
Najlepiej jest zimą i jesienią. W kurtce kieszeni jest wszak skoro.

Kobiety chyba problemu nie mają. Torebki?

ja zwykle w torebce, a jak na soprtowo to mam malutki plecaczek na rozne rzeczy niezbedne, w tym butelke wody i smartfona. wiekszosc damskich torebek smartfona przewiduje, czasem w starszych kieszonka niestety jest za mala.
w dobie miniaturyzacji nie przewidziano, ze bedziemy sie nosic z przenosnymi telewizorami :wink:

Zawsze w kieszeni… Cokolwiek bym nie robił…

I nie rysuje ci sie ekran?

Rysuje. Ale ja nie kupuje telefonów za kilka tysięcy żeby na nie uważać xd

Ja też nie ale wolę ich nie rysować. Często muszę uważać by klucze nie lądowały tam gdzie phon

W torebce. Nigdy nie używam telefonu w aucie,noo chyba,że jestem pasażerem:)),to wtedy się zdarzy,lecz niezwykle rzadko.Wolę być skoncentrowana na drodze:)) W innych miejscach jak jestem,np.w sklepie to też w torebce.

Ja nie odpowiem, ale wiem kaj @joko trzyma,

przy stoliczku nocnym, ale cicho! :stuck_out_tongue_winking_eye:

Nie przy, a na! :sunglasses:
O Ty paplo jedna. Tyyy… :joy:

Jak to gdzie?
Tam gdzie zaskórniaki :stuck_out_tongue_winking_eye:

A zerknij :innocent:
bo on już jest na podłodze :stuck_out_tongue:

…a jak będziesz tam zaglądać to podnieś papierek z cukierka :smiley: bo leży tam od wczoraj :smiley:

Nie ma takiej opcji :wink:
Papierkowej też nie.

Te co mają wielkie cyce mają przekichane…

Bzdura. Jak włączysz wibracje, to jeszcze Ci telefon je wymasuje :rofl:

Nie ma, bo nie lubisz zbytnio słodyczy :slight_smile: a i nie wyrzucasz śmieciuszków byle gdzie. :smiley:

Ujędrni też? :stuck_out_tongue:

No jacha!

Telefon noszę w przedniej prawej kieszeni spodni, lub bocznej w “bojówkach”. W pracy czasami kładę na biurku, w samochodzie na półeczce pod wyświetlaczem nawigacji.

Telefon w malej kieszonce w kurtce.
Smartfona nie mam i nie chce miec.

Jak nie mam przy sobie torebki, to fon wisi na sznurku. Wygląda mega. Jak kopertówka.
Problem jest, gdy pada deszcz, bo sznurek się rozciąga i telefon wlecze się, rysując chodnik.
Jednak wysokie szpilki załatwiają sprawę wleczącego się telefonu.
:yum::upside_down_face:

pol_pm_Crossbody-Silicone-Case-Etui-Obudowa-z-Paskiem-Torebka-iPhone-11-Black-2326_2