Gdzie żyją święte krowy?

W Indiach i w Toruniu?
Tylko te toruńskie jakby świętsze?

7 polubień

Widocznie w sanepidzie jakiś pociotek Tadeusza pracuje.

2 polubienia

@Devil Heheee… Się mi przypomniało. Pracowałam kiedyś w jednym z barów szybkiej obsługi. Pracowała tam też jedna dziewczyna, mówiła otwarcie że jej ciocia pracuje w sanepidzie i dlatego ją zatrudniono (to były czasy kiedy ciężko było o jakąkolwiek pracę).

4 polubienia

Norma w Polsce. Nepotyzm. Wysokie stanowiska zajmują idioci.

2 polubienia

Tak na oko ta sala ma średnicę ze 30 metrów. Pole koła = pi er kwadrat = 700 m kw. Doliczmy do tego półokrągłą galerię - ze 200 m. kw. Czyli mamy 900 m. 15 m na osobą to wychodzi 60 osób. Tyle naliczyłem w jednym tylko sektorze widocznym na zdjęciu nie licząc galerii i prezbiterium.
Czy urzędnicy Sanepidu mają maturę z matematyki?

4 polubienia

Podobal mi sie jeden z komentarzy - wydrukowac zdjecie, przykleic na drzwiach wejsciowych, zrobic huczna wigilie i jak przyjedzie policja twierdzic, ze to tylko przedluzone urodziny radyja.

5 polubień

Kościół jest przeciwko religiom Dalekiego Wchodu, ale jednocześnie chętnie bywa świętą krową :smile:

3 polubienia

Czego się czepiacie? Jakiejś matematyki się zachciewa.
W Sanepidzie pracują ludzie. Zwykli ludzie mający rodziny, potrzebujący pracować aby rodzinę wyżywić. Wyobrażacie sobie że oni postawią zarzuty, prezesowi, ojcu, biskupom, ministrom i kogo tam jeszcze przyniosło? Że wystawią im mandaty?

3 polubienia

To nie są idioci. To są ludzie świadomi swego stanowiska, możliwości i bezkarności. Wszyscy im mogą naskoczyć.

4 polubienia

Przez 20 lat nie było obowiązkowej matury z matmy, może oni są z tych właśnie roczników? A i dzisiejsza matura do pięt nie sięga poziomem tej z dawnych lat.

4 polubienia

Toruńskie to święte i nieśmiertelne :wink:

To już nawet nie jest żenada z tym “wymiarem sprawiedliwości”

4 polubienia