… …dfdfdddddd
Sprawca leczył się psychiatrycznie. Pewnie dostrzegł w ofierze coś czego zdrowy nie widzi a co faktycznie istnieje - wilka
To śledczy tak sugerują. I trochę usprawiedliwiają. Niepoczytalny pójdzie się leczyć zamiast trafić do celi. Będzie badany.
Z całą pewnością, bo to w końcu pobicie a nie słowna obraza.
Zdrowy człowiek nie bije innych bez powodu. A nawet jak jest powód to bicie jest ostatecznością.
No nie. To jest powód choć żaden prokurator tego nie uzna. Od wymierzania sprawiedliwości są nieudolne sądy.
Jaki to powód? Gwałt? Tylko prymityw wyladowywike w ten sposób emocje… Zwierzę jakies
Prymitywne jest gwałcenie. Zemsta to adekwatna odpowiedź.
Gwalcenie to osobna sprawa. Piszę o pobiciu za coś… Jest to tak samo prymitywne a nawet bardziej… Bo nic nie daje a jest to dodatkowa przemoc w dodatku patologiczne usprawiedliwiona przez niektórych tym że miał niby powód tfu
Każdy pedofil powinien mieć obcinane jaja
Powiedz to tym którzy wielbią twoją ulubioną partie i bija innych za narodowość, wyznanie, orientację.
Nikt kogo masz na myśli nie wielbi pisu… To po pierwsze, a po drugie to już inna sprawa też… Zemsta jest prymitywna i o to mi chodzi… Przemoc za przemoc jest bardziej żałosna i zenujca niż ta pierwsza przemoc…
Tak mówią ci których bliscy nigdy nie zostali skrzywdzeni. Jakby ci wyruchali dzieciaka to raczej byś bierny nie pozostał.
Na pewno nie pobił bym gwalciciciela… mierzysz wszystkich swoją miarą… Akurat w tym temacie twoje poglądy są bardzo sprzeczne od lewackich a są bardzo prymitywne…
A ja bym pobił. Na śmierć.
Trudno. Mam już świadomość że rozmawiam z potencjalnym i prawdopodobnym morderca. Dzięki za uświadomienia.
W końcu diabeł prawda?
Na smierc to nie radze, za czlowieka bedziesz odpowiadal…
Śmierć to zbyt łagodna kara za zbrodnie przeciwko dziecku. Cierpieć musi.
Nie mogę tego słuchać normalnie XD