Gotowi do wojny?

Niespodziewałem się tego, że Federacja Rosyjska nas zaatakuje, ale wygląda na to, że stało się.

Co będziecie robić teraz podczas wojny między Polską i Rosją?
Ja nie mam jak uciec, bo nie zdążyłem wynająć samochodu, ech… poproszę by mnie dali na jakiegoś sanitariusza czy kierowcę, bo nie chcę zabijać Rosjan.
A Wy jak?

jeszcze nie do konca wiadomo. ale tak, gdzie drwa rabia , wiory leca. jakis dron czy rakieta mogly sie zapedzic
jesli mialaby to byc prowokacja? to przyjdzie poczekac na efekty.
ja jednak mysle, ze pierwsza odpowiedzia bedzie jednak uruchomienie parasola antyrakietowego. istnieja takowe - tyle, ze to technologis dosc kosztowna i wymaga wykwalifikowanej obslugi czyli czasu.
chyba, ze juz gdzies Ukraincow po cichutku szkola?
drugim, dla mnie logicznym - dywersja i wszelkiego rodzaju sabotaz na terenie Rosji - bo jak widac sancjie to jednak na rudkie onuce za malo.

1 polubienie

Obudził się…
Nie spodziewał się…
Tyle się o tych bandziorach pisze a ten się nie spodziewał…

4 polubienia

Ale on wcale nie chce ich zabijać, on chce uciekać :frowning:
@okonek : te sankcje, to już od dawna mówię, wyglądają, jak leczenie syfa pudrem :frowning:

1 polubienie

Jak się okazuje moze nie leczenie syfu pudrem, ale za wolno idzie.
Obrona przeciwlotnicza dziurawa.

Dydex to “bohater”, “prawdziwy Polak i patriota”. Już myśli, jak ten szczur o ucieczce.

A poza tym nie ma pojęcia o wojnie, skoro chce zostać sanitariuszem albo kierowcą.
Prawdę mówiąc, to on się nawet do obierania kartofli nie nadaje. Naszej ojczyźnie niepotrzebne takie odpady, jak on.

2 polubienia

Takich bohaterow to 11 listopada na marszu bylo wiecej.

1 polubienie