Ciebie to bawi złośnico?
A u mnie wyświetla się na wadze: - wchodzić po dwóch…
Chudina bidna
Poważnie, to po zawale wykryto u mnie genetyczny niedobór cholesterolu w organizmie oprócz guzów na tarczycy i polipów kichach. Te dwa ostatnie wyleczono, a to pierwsze pazwala mi na żarcie, ile tylko wola, łącznie ze słodkiem i tłustem. A nawet jest to wskazane.
Też bym chciała mieć takie geny. U mnie z tym cholesterolem jest odwrotnie, ponad normę
Nie jesteś pierwszą osobą, od której to słyszę… i, zapewne, nie ostatnią.
Oczywiście wynikami badań się nie przejęłam, przepisane tabletki odstawiłam po 3 dniach.
Na złość innym, odmrożę sobie uszy
Cóż ja mogę na to?
No to życzę smacznego…
Spadam, bo muszę.
Rosół jeszcze pyrczy
Ja też muszę się uwijać, żeby skoki spokojnie obejrzeć.
Podejrzewam, że spokojnie nie obejrzysz, bo nasi coś, tak, jakby nie tego. ten…
Z otyłością należy walczyć nie tylko u dzieci. Przede wszystkim to kwestia tego, że otyłość i nadwaga prowadzą do chorób. Ponadto uważam,że osoby z nadwyżką kilogramów są nieatrakcyjne. Moja waga jest w normie, nie pozwalam sobie na żadne formy odstępstw o tego. Po ciąży włożyłam mnóstwo wysyłku, aby wciąż uważać się za atrakcyjną.
O!
I to mi sie podoba!
Bez pieprzenia i “delikacenia” na paluszkach bo jeszcze sie jakis słoń morski obrazi.
Dzisiaj szczególnie kazdy powinien byc na tym tle,uczulony…
Miesiac temu,gdybym byl w kraju,bylbym na 2 pogrzebach a tydzien temu,na kolejnym…Wszystko zaraza ktora trafila na grunt…kierowcy ktory nawet swoich jaj nie widzial od lat…Bo to bylo fizycznie wykluczone…Tutaj mowia"belly"czyli brzuch ktory i zaslania wszystko,i odbiera rozum…
Dbaj,badz atrakcyjna"nie popuszczaj pasa"! Bycie czlowiekiem,moim zdaniem,zobowiazuje!
TAK!!!
To mi podpirera mój spaśny brzuszek…
Dobrze, ze nie proponuje ważenia na tuziny lub pęczki.
Staram się odżywiać i nie wpadać w paranoję na widok grubasa, waga przybrała ok 6 kg, z 10 kg musi jeszcze dorobić, inaczej trafi do pudła, bo nie waży ubranych
Szukam tylko takich okazji i gratisów
Mnie zielone uruchamiają burczenie i chlupotanie gdzieś tam. Sam sobie komponuję
A to fakt…