Grubaski

Ciebie to bawi złośnico?
:stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

A u mnie wyświetla się na wadze: - wchodzić po dwóch… :rofl:

4 polubienia

Chudina bidna :stuck_out_tongue:

1 polubienie

4 polubienia

Poważnie, to po zawale wykryto u mnie genetyczny niedobór cholesterolu w organizmie oprócz guzów na tarczycy i polipów kichach. Te dwa ostatnie wyleczono, a to pierwsze pazwala mi na żarcie, ile tylko wola, łącznie ze słodkiem i tłustem. A nawet jest to wskazane.

4 polubienia

Też bym chciała mieć takie geny. U mnie z tym cholesterolem jest odwrotnie, ponad normę :stuck_out_tongue:

2 polubienia

Nie jesteś pierwszą osobą, od której to słyszę… i, zapewne, nie ostatnią. :grinning:

1 polubienie

Oczywiście wynikami badań się nie przejęłam, przepisane tabletki odstawiłam po 3 dniach.
Na złość innym, odmrożę sobie uszy :rofl:

1 polubienie

Cóż ja mogę na to?

No to życzę smacznego… :grinning:

Spadam, bo muszę.

1 polubienie

Rosół jeszcze pyrczy :wink:
Ja też muszę się uwijać, żeby skoki spokojnie obejrzeć.

1 polubienie

Podejrzewam, że spokojnie nie obejrzysz, bo nasi coś, tak, jakby nie tego. ten…

1 polubienie

Z otyłością należy walczyć nie tylko u dzieci. Przede wszystkim to kwestia tego, że otyłość i nadwaga prowadzą do chorób. Ponadto uważam,że osoby z nadwyżką kilogramów są nieatrakcyjne. Moja waga jest w normie, nie pozwalam sobie na żadne formy odstępstw o tego. Po ciąży włożyłam mnóstwo wysyłku, aby wciąż uważać się za atrakcyjną.

5 polubień

O!
I to mi sie podoba!
Bez pieprzenia i “delikacenia” na paluszkach bo jeszcze sie jakis słoń morski obrazi.
Dzisiaj szczególnie kazdy powinien byc na tym tle,uczulony…
Miesiac temu,gdybym byl w kraju,bylbym na 2 pogrzebach a tydzien temu,na kolejnym…Wszystko zaraza ktora trafila na grunt…kierowcy ktory nawet swoich jaj nie widzial od lat…Bo to bylo fizycznie wykluczone…Tutaj mowia"belly"czyli brzuch ktory i zaslania wszystko,i odbiera rozum…
Dbaj,badz atrakcyjna"nie popuszczaj pasa"! Bycie czlowiekiem,moim zdaniem,zobowiazuje!

2 polubienia

TAK!!! :joy: :joy: :joy: To mi podpirera mój spaśny brzuszek… :joy:

1 polubienie

Dobrze, ze nie proponuje ważenia na tuziny lub pęczki.

1 polubienie

@elsie , odrobina brzuszka to Pikuś :wink:
Wolałabym mieć jej wygląd i nadwagę

joanna-liszowska-pokazala-corki_4

Niż mieć jej figurę i twarz

1 polubienie

Staram się odżywiać i nie wpadać w paranoję na widok grubasa, waga przybrała ok 6 kg, z 10 kg musi jeszcze dorobić, inaczej trafi do pudła, bo nie waży ubranych

Szukam tylko takich okazji i gratisów :stuck_out_tongue_winking_eye:

Mnie zielone uruchamiają burczenie i chlupotanie gdzieś tam. Sam sobie komponuję

A to fakt…