Historie ezoteryczne?

Siedzę pod parasolem marki Żywiec i takowe piwo popijam
Paragon grozy poki co mi nie grozi ? Sa to tylko peryferia Łodzi do domu dwa kroki i ogolnie? Systemy niszczy sie od srodka.

4 polubienia

Właśnie Tyskie otworzyłem i czekam na mecz Japonii z USA w siatkówkę. Inne sprawy u mnie, aktualnie są w od…, w niebycie.

2 polubienia

No to sobie siedźcie a ja idę połazić!
Takie długie siedzenie, to na siedzenie nieelegancko wpływa, bo siedzenie od siedzenia zwykle bardzo rośnie. :wink:

5 polubień

Ojej musisz ???
@joko wysiłek umysłowy bywa porownywalny z fizycznym

2 polubienia

Muszę!
Myślisz, że ja lubię tak łazić bez celu jak jakaś niedorozwinięta?
Zazdroszczę Wam , więc popsucie Wam humoru jest moim świętym obowiązkiem! :stuck_out_tongue_winking_eye: :smiley:

5 polubień

Bez obaw, droga i sympatyczna koleżanko, u mnie wielkość siedzenia, to deficyt… :stuck_out_tongue:

Poza tem, nie ma łażenie u mnie, bo leje od rana.

5 polubień

U mnie wczoraj wieczorem tylko pokropiła. Ulewa prawdziwa i bardzo silna była w nocy (ale króciutko). Dzisiaj słonko, ale z lekkim wiatrem, więc da się łazić.

4 polubienia

Ja sobie siedzą pod klimką i pojadam czereśnie. :0 Oczywiście robię też inne rzeczy ale konsumpcja czereśni sprawia mi największa frajdę. :smiley:

4 polubienia

od jakiegoś czasu odnoszę wrażenie że Pytamowcy sobie leżą albo popijają tylko ja muszę pracować…

5 polubień

Ktoś musi odpoczywać, żeby pracować mógł ktoś. Wszyscy w pracy się nie zmieszczą.
A i równowaga we wszechświecie musi być zachowana.

3 polubienia

wiem że się bardzo starałaś ale jakoś mnie to nie pocieszyło :thinking:

3 polubienia

dobrze chociaż że wam swoiste “rozdwojenie jaźwy” i mogę robić dwie rzeczy jednocześnie :crazy_face:

2 polubienia

To teraz ja spróbuję pocieszyć:
Wiesz? Takie odpoczywanie to bardzo wyczerpujące jest.
No chyba, że ktoś plackiem na kanapie. … Ale to też jest męczące i w dodatku nudne… :stuck_out_tongue_winking_eye:

4 polubienia

ja tam lubię taki nudyzm plackowaty :grinning:

3 polubienia

Postawię śmiałą tezę, że równocześnie robisz więcej niż dwie rzeczy. Robię wyliczankę w kolejności przypadkowej: mrugasz oczkami, oddychasz, stukasz w klawiaturę. Wyszło trzy.

2 polubienia

przy tak interesującej konwersacji przestaję całkowicie mrugać

2 polubienia

Nudyzm plackowaty - czyli siedzenie bez ubrania na kanapie?

2 polubienia

Twój nudyzm kanapowy ciekawie brzmi. Zastanawiam się czy równie ciekawie wygląda. Tutaj czasem userzy wstawiają swoje fotki stąd lub stamtąd, ale z kanapy jeszcze nikt nie wstawił. Byłbyś pierwszym , gdybyś wstawił tu fotkę swojego nudyzmu kanapowego.

3 polubienia

niestety strasznie się wstydzę, ale w trójkę możemy kiedyś spróbować

2 polubienia

Uważaj na suchość w oku. Od długiego niemrugania zaczyna boleć.

3 polubienia