Siedzę pod parasolem marki Żywiec i takowe piwo popijam
Paragon grozy poki co mi nie grozi ? Sa to tylko peryferia Łodzi do domu dwa kroki i ogolnie? Systemy niszczy sie od srodka.
Właśnie Tyskie otworzyłem i czekam na mecz Japonii z USA w siatkówkę. Inne sprawy u mnie, aktualnie są w od…, w niebycie.
No to sobie siedźcie a ja idę połazić!
Takie długie siedzenie, to na siedzenie nieelegancko wpływa, bo siedzenie od siedzenia zwykle bardzo rośnie.
Ojej musisz ???
@joko wysiłek umysłowy bywa porownywalny z fizycznym
Muszę!
Myślisz, że ja lubię tak łazić bez celu jak jakaś niedorozwinięta?
Zazdroszczę Wam , więc popsucie Wam humoru jest moim świętym obowiązkiem!
Bez obaw, droga i sympatyczna koleżanko, u mnie wielkość siedzenia, to deficyt…
Poza tem, nie ma łażenie u mnie, bo leje od rana.
U mnie wczoraj wieczorem tylko pokropiła. Ulewa prawdziwa i bardzo silna była w nocy (ale króciutko). Dzisiaj słonko, ale z lekkim wiatrem, więc da się łazić.
Ja sobie siedzą pod klimką i pojadam czereśnie. :0 Oczywiście robię też inne rzeczy ale konsumpcja czereśni sprawia mi największa frajdę.
od jakiegoś czasu odnoszę wrażenie że Pytamowcy sobie leżą albo popijają tylko ja muszę pracować…
Ktoś musi odpoczywać, żeby pracować mógł ktoś. Wszyscy w pracy się nie zmieszczą.
A i równowaga we wszechświecie musi być zachowana.
wiem że się bardzo starałaś ale jakoś mnie to nie pocieszyło
dobrze chociaż że wam swoiste “rozdwojenie jaźwy” i mogę robić dwie rzeczy jednocześnie
To teraz ja spróbuję pocieszyć:
Wiesz? Takie odpoczywanie to bardzo wyczerpujące jest.
No chyba, że ktoś plackiem na kanapie. … Ale to też jest męczące i w dodatku nudne…
ja tam lubię taki nudyzm plackowaty
Postawię śmiałą tezę, że równocześnie robisz więcej niż dwie rzeczy. Robię wyliczankę w kolejności przypadkowej: mrugasz oczkami, oddychasz, stukasz w klawiaturę. Wyszło trzy.
przy tak interesującej konwersacji przestaję całkowicie mrugać
Nudyzm plackowaty - czyli siedzenie bez ubrania na kanapie?
Twój nudyzm kanapowy ciekawie brzmi. Zastanawiam się czy równie ciekawie wygląda. Tutaj czasem userzy wstawiają swoje fotki stąd lub stamtąd, ale z kanapy jeszcze nikt nie wstawił. Byłbyś pierwszym , gdybyś wstawił tu fotkę swojego nudyzmu kanapowego.
niestety strasznie się wstydzę, ale w trójkę możemy kiedyś spróbować
Uważaj na suchość w oku. Od długiego niemrugania zaczyna boleć.