Hitlerjugend 2.0

NIE. To nie może być prawdą!!!
Grubo zaczyna się robić, choć taki krok świadczyłby o cieńkości Rosji.

6 polubień

Strasznie coś takiego czytać. Czytałam i wmawiałam sobie, że to nie jest prawda. Siedzi stary byk za biurkiem i dzieci na śmierć planuje wysyłać?

6 polubień

Rosjanie w ostatnich dziesiecioleciach za duzo dzieci nie miewali.
A i średnia życia tam do najwyzszych nie należy.

2 polubienia

Tak bylo zawsze, generalicja wyslana na front przenioslaby dzialania bojowe na tyły.

2 polubienia

Będzie kim rozminowywać ukraińskie szlaki i sprawdzać gdzie są snajperzy.

Pewnie te setki tysięcy świetnie wyszkolonych ruskich zolnierzy ma inne zadania w innych częściach Rosji i swiata.

Podobno Chiny mogą wykonać jakis krok na Rosje… no bo kto ich teraz za to potępi w aktualnej sytuacji na Ukrainie xd Chiny mają swietna okazje.

Taaa, a jako motywację do działań będą dostawać racje żywieniowe przygotowane w McDonald`s.

2 polubienia

A właśnie czytam to…

3 polubienia

Wszystko zmierza do derusyfikacji…, paradoksalnie.

Dał mu przykład Adolf Hitler jak przegrywać mają

3 polubienia

Oby…
Ale to juz wiadomo kiedy tam zaczyna sie pralnia mózgów. Od 8 roku zycia. Organizacja pionierska to byl raczkujacy eksperyment.

Chyba nie on pierwszy. Już gdzieś ostatnio dzieciakami wojowali …

1 polubienie

No to jeszcze w rezerwie Fiunowi Volksturm zostanie. Piechota na wózkach i z balkonikami. A co poniektóry z respiratorem… :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Może. Czytała o tym, że mają to być dzieciaki z Czeczenii i innych terenów podporządkowanych Rosji.

Muszę poszukać w bibliotece

Ale ilu ludzi jeszcze zginie, zanim ruski przegrają? :frowning:

1 polubienie

Liczyc na przegraną Rosji? To dlugo sie moze nie skonczyc… Ale podobno rozmowy pokojowe idą powoli w dobrym kierunku

Ja tam pokoju nie widzę. Putin powiedział, że do rozmów pokojowych można będzie wrócić, gdy będzie miał lepszą pozycję przetargową.

2 polubienia

Nie tylko.
Poza tym nie wydaje mi sie, zeby te dzieciaki byly najlepszym materialem do prania mózgów. Koran to robi lepiej.
Chyba, ze Putin przy okazji chcialby zrobic czystkę etniczną?