Smartwatche liczą kroki. Chyba najlepiej kupić se bieżnię stacjonarną. Do pokoju. Biegasz i jednocześnie patrzysz na pierwszą miłość.
Z tego co wiem to w tel można zainstalować aplikację, która liczy Twoje kroki, i wtedy tel trzeba mieć przy/na sobie @herytiera .
No włąśnie, telefonu nie masz cały czas ze sobą a zegarek tak
Na Śląsku to juz za PRL zycie nie wiedziało, ze nie powinno tam eystepowac. Łódź byla niewiele lepsza. Teraz spora czesc przemyslu padla, ale samochody zasmradzaja nie gorzej niz fabryki.
Nie liczac piecowej prywatnej inicjatywy , nie tylko zimą.
Ja bym wolała oglądać na leżaco. Dziś nawet myślenie o bieganiu mnie męczy.
To myśl wolniej
Nie trzeba mieć przy sobie i liczy kroki? To czary.
@herytiera – @mężatka napisała, że trzeba mieć przy sobie.
Dzięki. Nie dostrzegłam. Magia umarła. Bez “przy sobie” było bardziej interesujące.
Sprawdzilem…W tym tygodniu tylko raz zszedłem poniżej 5 tysięcy na dzień.Trzy razy zaś,zrobilem ponad 12 tysięcy dziennie.We wtorek 13900…
Rekordu tegorocznego nie pamietam ale było minimalnie ponad 21000.Gdyby nie rower, byłoby mocniej
Można z Google ściągnąć apke krokomierz na smartfona, dużo tego do wyboru w różnych konfiguracjach / + np odchudzanie, linia itd
To już wiadomo, czemu mężczyźni chodzą z telefonem do łazienki
Jeśli się zna ilość kilometrów, które się przeszło to jakoś można przełożyć na kroki.
Ja zwykle dziennie jakies trzy km, nie liczac tego co po domu.
Zresztą spacer uwazam za niezbywalne prawo kazdego czlowieka. Inna sprawa jest praca - jak siedzaca to przechadzka jest koniecznoscia.
Wróciłam właśnie ze spaceru. Wyszło prawie 12 km. To chyba będzie dużo kroków. Mam nadzieję. Robiłam takie małe. I nastąpiła inauguracja kremu z filtrem. Gdyby nie on, wyglądałaby teraz ja Devil.
Mój zegarek mi dziś wyliczył na podstawie moich kroków (niecałe 22 tyś.) dystans 14,4 km.
Czyli zrobiłam coś koło tego.
Liczac krok doroslego czlowieka ok. 45 do 50 cm to tysiąc kroków to ok. 450 metrow.
Czyli mniej niz mam do najblizszego sklepu w jedną stronę .
Krok dorosłego człowieka ma 70-80 cm (liczone sa kroki na jedna nogę)
Bez przesady, ja nie kangurzyca😉
Ani skoczek pustynny.