I to juz jest koniec piwa

Po raz pierwszy od przynajmniej 4 lat,nie zadbalem.
Dureń!!!
Zbliza sie północ…Mam ochote zatańczyć z M.Oldfieldem przy"Portsmouth"
I zrobie to!!! :joy: :joy: :joy:

Najwyzej sie wywalę:)))

3 polubienia

Jutro tez dzien.
Sklepy w soboty chyba czynne?

1 polubienie

Temat jest oczxywiście żartem…
Choć najbardziej bawi mnie w tym wszystkim fakt ze na serio,lodówka pusta…To sie chyba jeszcze nie zdarzyło :innocent:
Nie mam gorączki,mam apetyt,nie mam wiekszych zmartwien na dzisiaj…Sam nie wiem co sie stało… :thinking:

1 polubienie

Jutro @benasek z @birbant za Ciebie nadrobia…

1 polubienie

Ale ja tych łobuzów samych ani myśle zostawić!!!
O nie!
“to sie nie da zrobić” :wink:

2 polubienia

Za godzinę wyjeżdżam. Teraz piję kawę, coś wrzucę na zęba i żegnaj Gulandio na miesiąc.

3 polubienia

Ciebie kwarantanna nie obowiazuje?

1 polubienie

Ochorowany i zaszczepiony to chyba nie?
Od 1 lipca zdaje sie jak nas ostemplowali kodem QR to kwarantanna obwiazuje w wyjatkowych wypadkach.
Zreszta to zalezy od kraju.

2 polubienia

Za Mike Oldfielda zawsze podziękuję Mam nadzieję że taka muzyka jest także wtedy gdy opuścimy tą rzeczywistość i znajdziemy się w innej. Za to jeśli chodzi o kwestię piwa to od 2006 roku nie miałem takiej sytuacji, by u mnie zabrakło piwa…
Dziś także go nie może zabraknąć bo spodziewam się gościa, który je bardzo lubi…
Na zdrowie :beer: :beer:

3 polubienia

Fakt…Zawsze zapominam ze siedze w kraju ktory stal sie obiektem"nienawisci"ue…

Ja to wszystko nadrobie wieczorem…
Sam nie pamietam takiego dnia i widoku TAKIEJ lodówki.Nawet wtedy gdy jakies 3 lata temu przywlokłem ze Stansted coś zbliżonego do covida i prze 8 dni jadlem tylko pomarańcze…Nawet wtedy mogło zabraknąć jedzenia ale płyny były zawsze! :thinking:

1 polubienie

Nie znam pojęcia koniec piwa. Ono jest jak świeże powietrze.

1 polubienie

Mam dosyć podobne podejście i dziwnie sie wieczorem czułem…Ale to sie juz nie powtórzy :relaxed:

2 polubienia

Trzymam za słowo
:beer:

2 polubienia

@collins02 właśnie przed chwilą wyszła ode mnie osoba z rodziny, która mieszka w Szkocji. Nie była na żadnej kwarantannie.

Nie mam pojecia jak to sie robi ale kwarantanna obejmuje kazdego spoza strefy Schengen.minimum 10 dni.Nie mowiac juz o obowiazkowych badaniach choć tutaj nie wiem gdzie i czy to na lotnisku…

1 polubienie

Wiesz? Teraz, to ona jeździ po rodzinie, z każdym chce się chociaż przywitać, ale troszkę później zadzwonię i zapytam. Jak się już dokładnie dowiem, to napiszę. Nawet jeśli Ci ta informacja obecnie nie jest potrzebna, to może przyda się później.

1 polubienie

Piwo… pamiętam czasy gdy do sklepowego o 23 pukaliśmy … Ile chłopaki? 2 krzynki . AAA no jak 2 to idę.

1 polubienie

Jakim obiektem nienawiści? Nie przesadzaj . Ja dziś sączę spokojnie 1 od dawna whiskey. Jedną podobno z lepszych a na pewno dość łagodną.

A masz certyfikat szczepienia? W Polszy go uznają.