Po raz pierwszy od przynajmniej 4 lat,nie zadbalem.
Dureń!!!
Zbliza sie północ…Mam ochote zatańczyć z M.Oldfieldem przy"Portsmouth"
I zrobie to!!!
Najwyzej sie wywalę:)))
Po raz pierwszy od przynajmniej 4 lat,nie zadbalem.
Dureń!!!
Zbliza sie północ…Mam ochote zatańczyć z M.Oldfieldem przy"Portsmouth"
I zrobie to!!!
Najwyzej sie wywalę:)))
Jutro tez dzien.
Sklepy w soboty chyba czynne?
Temat jest oczxywiście żartem…
Choć najbardziej bawi mnie w tym wszystkim fakt ze na serio,lodówka pusta…To sie chyba jeszcze nie zdarzyło
Nie mam gorączki,mam apetyt,nie mam wiekszych zmartwien na dzisiaj…Sam nie wiem co sie stało…
Ale ja tych łobuzów samych ani myśle zostawić!!!
O nie!
“to sie nie da zrobić”
Za godzinę wyjeżdżam. Teraz piję kawę, coś wrzucę na zęba i żegnaj Gulandio na miesiąc.
Ciebie kwarantanna nie obowiazuje?
Ochorowany i zaszczepiony to chyba nie?
Od 1 lipca zdaje sie jak nas ostemplowali kodem QR to kwarantanna obwiazuje w wyjatkowych wypadkach.
Zreszta to zalezy od kraju.
Za Mike Oldfielda zawsze podziękuję Mam nadzieję że taka muzyka jest także wtedy gdy opuścimy tą rzeczywistość i znajdziemy się w innej. Za to jeśli chodzi o kwestię piwa to od 2006 roku nie miałem takiej sytuacji, by u mnie zabrakło piwa…
Dziś także go nie może zabraknąć bo spodziewam się gościa, który je bardzo lubi…
Na zdrowie
Fakt…Zawsze zapominam ze siedze w kraju ktory stal sie obiektem"nienawisci"ue…
Ja to wszystko nadrobie wieczorem…
Sam nie pamietam takiego dnia i widoku TAKIEJ lodówki.Nawet wtedy gdy jakies 3 lata temu przywlokłem ze Stansted coś zbliżonego do covida i prze 8 dni jadlem tylko pomarańcze…Nawet wtedy mogło zabraknąć jedzenia ale płyny były zawsze!
Nie znam pojęcia koniec piwa. Ono jest jak świeże powietrze.
Mam dosyć podobne podejście i dziwnie sie wieczorem czułem…Ale to sie juz nie powtórzy
Trzymam za słowo
@collins02 właśnie przed chwilą wyszła ode mnie osoba z rodziny, która mieszka w Szkocji. Nie była na żadnej kwarantannie.
Nie mam pojecia jak to sie robi ale kwarantanna obejmuje kazdego spoza strefy Schengen.minimum 10 dni.Nie mowiac juz o obowiazkowych badaniach choć tutaj nie wiem gdzie i czy to na lotnisku…
Wiesz? Teraz, to ona jeździ po rodzinie, z każdym chce się chociaż przywitać, ale troszkę później zadzwonię i zapytam. Jak się już dokładnie dowiem, to napiszę. Nawet jeśli Ci ta informacja obecnie nie jest potrzebna, to może przyda się później.
Piwo… pamiętam czasy gdy do sklepowego o 23 pukaliśmy … Ile chłopaki? 2 krzynki . AAA no jak 2 to idę.
Jakim obiektem nienawiści? Nie przesadzaj . Ja dziś sączę spokojnie 1 od dawna whiskey. Jedną podobno z lepszych a na pewno dość łagodną.
A masz certyfikat szczepienia? W Polszy go uznają.