w lepszych granicach?
- Tak
- Nie
- Trudno powiedzieć
- Mam jeszcze inne zdanie na ten temat
0 głosujących
Socjalistyczna Polska, dobrze harmonik, że przypominasz ludziom o tym, że coś takiego było.
NIGDY WIĘCEJ!
Kapitalizm mądrzejszy nie był…
Z jednego głupiego systemu do drugiego. Ale fakt. Czerwoni dla tej idei ginęli na polskiej ziemii.
Socjalizm był równiejszy, sprawiedliwszy, choć był mniej efektywny, bo nie był demokratyczny.
Gdy jestem na radzieckich cmentarzach w Polsce, nie daję rady powstrzymać łez…
Ja też. Po prostu MUSIELI…
Ty już nam wystarczający przykład każdego dnia podajesz harmonik, by ci w ani jedno słowo nie wierzyć:
Twoje racje tak, nasze, jeśli są inne nie …
Dziękuję bardzo za taką sprawiedliwość. Bo tylko ty jesteś mądry, tylko ty przeczytałeś książki, tylko ty zjadłeś wszystkie rozumy …
Tylko ty, tylko ty, tylko ty …
Sprawiedliwość czerwonych, chorych i ostatnio coraz częściej pisuarów.
Zaznaczam, że nie zamierzam cię przekonywać. Te informacje nie są dla ciebie harmonik … Po prostu stwierdzam, że twój przypadek jest w nauce dobrze poznany.
tiaaa, ciekawe co powiedza o naszych maseczkach?
ja tam jestem za, Leos zyje?
pizzeria dziala, okolice Neapolu powiadomione
Cholera, co z Leosiem???
I z BoccaLupo?
Nic jej nie jest pewnie po prostu zrobiła sobie przerwę od pytamy i to wszystko Na pytamy zawsze tak było ludzie odchodzili na jakiś czas a potem wracali
tiaa zatesknilo sie? wadera zajmuje sie zyciem w realu
gorzej z Leosiem a i jeszcze na salonach brak Atki
zyje i jej dziecko tez
Tym samym którzy bezprawnie wkroczyli na nasze wschodnie tereny i je sobie przywłaszczyli do spółki z Niemcami a potem i cały kraj Tym którzy rozkradli w czasie wojny chyba wszystko co mogli z domów z fabryk Tym którzy gwałcili nasze kobiety Czy jest tu coś do zawdzięczania?
To najważniejsze! Ale kiedy wroci???
Zawłaszczył rząd, nie żołnierze…
Gdyby nie ZSRR, to bylibyśmy Niemcami drugiej kategorii. Nie dość, że ZSRR nas wyzwolił za cenę milionów ofiar swych synów i ojców, to jeszcze zapewnił nam lepsze państwo prawie pod każdym względem.
Z tem akurat się nie zgadzam.
Tu akurat pisałem o rządzie a nie o żołnierzach Gdyż harmonik zahacza w temacie o socjalizm i nowe granice a nie pisze tylko o żołnierzach