Idą zmiany?

W polityce wrze

3 polubienia

Zatrudnij do robienia sondaży harmonijnego. Efekt będzie podobny…
Poza tym gdzie te wszystkie przyklejki prezesa? Ziobry i spółka? Chyba, ze drobnicę uwzgledniono w PiS.
Potem ojdyr z Torunia do spolki z arcyfluorescencja z Krakowa tylną kończyną tupna i będzie po staremu.

2 polubienia

Od dawna nawet fakty nie miały takiego sondażu. Coś w suwerenie drgnęło.

2 polubienia

Obys miał racje.
Daniny podniesli?

3 polubienia

@Devil rację ma. Jeszcze trochę inflacji, a taczkami skończyć się może…, grupowymi…

W PiS panika i już coś o przyśpieszonych wyborach się u nich kombinuje.

5 polubień

Też o tym czytałam, ale tu nie pisałam, bo chciałam, żeby się to przedtem bardziej ugruntowało.

5 polubień

Szkida tego PiS-u.Fajny on.

Fajny …no. Czujemy się jak w b…u (przepraszam za nazwanie po imieniu)albo wariatkowie.

2 polubienia

Podobno PiS wzmacnia wojsko i policję to najlepszy dowód że się boją a Kurski podobno załatwia sobie bycie posłem żeby mieć immunitet jakby ruszyły śledztwa

3 polubienia

Dziewic konsystorski to chyba w przyspieszonych wyborach, bo inaczej szans nie ma.?
Ja sie tylko obawiam zmasowanej propagandy “sukcesu” i rozegranie karty “uchodzcy ukrainscy”.
Co ciekawe? Ile osób z tych kilku milionów ma oficjalnie status uchodzcy? Owszem mają prawo pobytu, pracy itp. ale w swietle prawa miedzynarodowego uchodzcami nie są.
A biorac po uwage stan gospodarki i mocno skomplikowane zaszłości historyczne na straszak nadają się obecnie bardziej niz Tusk.
Dodajac jad sączący sie z Moskwy? A wielu ludzi to homo sovieticus? Kosciol wzorem Franka schowa glowe w piasek, Wielki Mistrz z Torunia też ma w razie upadku PiS duzo do stracenia, więc swoje doda?
Unia wredna, bo kasy dac na zmarnowanie nie chce?
Wielu ludzi da sie na te plewy złapać.

Widac rzadzacy Biblii nie czytali? Woląc manifest Marxa?
Dam link, bo tam trochę tekstu jest
https://biblia.deon.pl/rozdzial.php?id=41

2 polubienia

Według najnowszego sondażu na te plewy łapie się jeszcze 26% głosujących. Ale ta liczba będzie maleć w miarę wzrostu inflacji, a jesienno - zimowa sytuacja z opałem i energią nie poprawi sytuacji PiS. Ideologie bledną, gdy w portfelu braki.

4 polubienia

4 polubienia

To też, ale taczuszki, kochaniutka by się przydały, taczuszki, dużo taczuszek i kupa gnoju, aby na niej zawartość taczuszek wykiprować… :crazy_face:

4 polubienia

Żadne wrzenie.To wszystko jest w granicach błędu statystycznego.Cieszy mnie to oczywiście ale akurat powrót tych skompromitowanych buców na tron to dla mnie,bardzo delikatnie mówiąc ryzykowny cyrk.
Własciwie oczekiwałbym z nadzieją tylko jednego.Natychmiastowej likwidacji Czarnka i tego co sie w szkolnictwie wyprawia.Bez litości,natychmiast i do czysta.Żeby mi nawet ślady nie pozostaly po nowym przedmiocie,fałszowaniu historii i katastrofalnych wybrykach w wynagrodzeniach dla całego pionu.

3 polubienia

Ooo, tak, jak Jagnę! :rofl:

1 polubienie

Ja gnę ten cały PiS. :crazy_face:

3 polubienia

Ja tyż :heavy_heart_exclamation:

3 polubienia

Braki są wszędzie na czym rząd położy łapę. Od tygodnia próbuje kupić 1 kg ! cukru do cherbaty, proponują mi zamiennik na flaszkę, tydzień temu był po 6,50, panikę zakupowa robi przyjezdna stonka - Warszawa, Kraków, Poznań itd, auta z tych miast zapychają miasto i parkingi. Ksylitolu, c.pudru też nie ma, pozostaje kupić z allegro ino że tam minimum to 10 kg za 86 zł+ przesyłka

2 polubienia

U mnie cukier był ale go już nie ma - po 7,99 tylko!
Ma już być podobno od września z 200% droższy ale dokłądnie nie wiem.

1 polubienie

W 1976 za Gierka reglamentacja zaczęła się od cukru, właśnie. Latem. A zimą zaczęły się okresowe przerwy w dostawie prądu.

7 polubień