Idę spać a wy?

Od poniedziałku muszę się kłaść kapkę wcześniej
:pensive_face:

1 polubienie

Juz sie przestawia i robi jak my :blush: emeryci przedemerytalni :frowning: idacy spac. :sleeping_face: :heart:

Nie zapomnij o pampersie :winking_face_with_tongue:

1 polubienie

i tabletkach do czyszczenia szczeki w sloiku

Proszę wyjść!

2 polubienia

Zamiast współczuć koleżance, że takie paskudztwo je, to Ty ją wypędzasz :thinking:

1 polubienie

Na ukrwienie trzeba oglądać TV Republikę.Wszystko się ukrwi niesamowicie.Tylko że za długo nie można,bo człowiek się przekrwi w sposób wręcz niewytłumaczalny :slight_smile:

2 polubienia

Przeciez nie musisz. Bez kaszy przezyjesz.
Ale jako ciekawostka

• Bezglutenowe piwa – gryka często zastępuje jęczmień w recepturach dla osób z celiakią.
  • Wymaga słodowania gryki (kiełkowania i suszenia) lub użycia enzymów, bo gryka sama w sobie nie ma tyle naturalnych enzymów do rozkładu skrobi, co jęczmień.
    W smaku daje nuty orzechowe, lekko ziemiste.
    Istnieją komercyjne piwa gryczane, np. we Francji i Kanadzie (brasserie de Bretagne, La Messagère).*
    W Polsce tez robią

Dobra, tylko pamietaj, że lapka ciezko sie czyści. :nauseated_face::face_vomiting:

1 polubienie

Ja kasza gryczana i soczewicą pomimo osobliwej konsystencji nie pogardze. Jak ze skwarkami czy sosem grzybowym?
Ale juz kasze innego rodzaju, ryże, amarantusy, bulgure i płatki owsiane? Omijam na kilometr.

2 polubienia

:sleeping_face: :heart_exclamation: :thinking:

Ani myślę spać. Chlodniej sie zrobilo, moze da sie cos zjeść?

Chwilowo kładę się wcześniej

1 polubienie

:blush: :person_in_bed:

Wlasnie sie rozbidzilam.
Ale chyba trzeba

Bo rano treba wszesnie wstac jutro.

1 polubienie

Ale wstyd. Chodzę spać już o 23
:smiling_face:

1 polubienie

Jesien idzie…

1 polubienie

Bardzo ciepły wieczór.
Do której dziś posiedzimy?

bo sie rozregulujesz i zebow w szklance w pon. nie znajdziesz :roll_eyes:

:heart: :watermelon: :orange_heart: :sleeping_face:

Nie wiem. U mnie Nit d’Alba czyli okolica na rzesach chodzi i wywala tony kordytu w powietrze.

To wideo z Elche z ubiegłego roku, ostatni kwadrans, ostatnie to wielkie wystrzeliwane jast na 300 metrow w górę i ma srednice pol kilometra.
U mnie tez halasuja, ale nieco skromniej.