![]()
Nie wygłupiaj się. Dopiero godzina 21
Dzisbto ja stracilam loczucie czasu. Tak szaro i buro, ze caly dzien w domu zapalone swiatlo.
czas zaraz spac, bo jak zielony kolega zapoda watek erotyczno-skandaliczny to nie bedziemy wiediec, gdzie oczy podziac ![]()
Eee tam Ty niedlugo to w sen zimowy zapadniesz
Harmonijnie przszkody w osiagnieciu blogostanu sennego usuwac będziemy.
Nie spać!!! Nowa pantropa się ukazała z zagadkach benaska. Rozwiązywać ją trzeba, bo bardzo pomysłowe hasła są!
![]()
Chińscy naukowcy przeanalizowali 22 badania kliniczne, by sprawdzić, które formy aktywności fizycznej najlepiej wpływają na jakość snu…mam psychicznie niesprawne sasiedztwo, ktore mi lomota przed snem, dzieki czasmu testuje stopery. spijcie sobie ladnie … ![]()
Ja sie chidzi spać “z kurami” to potem zatyczki stoper potrzebne…
Tak wcześnie nie można się kłaść
“Nie śpią, bo… stroją. Stroiciele fortepianów - cisi bohaterowie XIX Konkursu Chopinowskiego”.
Tak zawsze mój tata zasypiał tylko niestety bez piwa. Jak się gasiło TV to się budził
Nie on jeden.
Ponoc dlatego nie powinno sie miec telewizora w sypialni.
O ile sypialnie sie ma.
![]()
Bój Ty się Morfeusza…
Ja sobie na razie nie pośpię. Sąsiad nad nami coś remontuje i właśnie w tej chwili (21.50) wiertarka tak daje czadu, że aż ściany drżą. Nie wiem o której on skończy dziś te hałasy.
![]()
To tez mu nastukaj. Garami albo rurami
ja moim chyba bede stukac …moze o 3ej w nocy?
U mnie piętro wyzej fajrant zrobili sobie o 15. Mam nadzieje, ze to porzadni fachowcy i w weekendy w sobote pija, a w niedziele dzien święty świecą?
No to by tlumaczylo, czemu chdzisz spac tak wczesnie. Bo obudzić sie o 3 w nocy, zeby trafic mlotkiem q kaloryfer??