Idę spać a wy?

Weekend jest po to by późno wstawać i późno się kłaść

2 polubienia

I jeszcze miec czas na sjestę. :clinking_beer_mugs:

1 polubienie

Zaraz spac. Zeby przywalic garami o 3ej, w godzinie, gdy wrog atakuje.
Dlaczego mnie to spotyka..moze to karma za grzechy przodkow? :roll_eyes: :thinking:

To klątwa

1 polubienie

Nie chce mi sie specjalnie budzic, zeby nagrzmocic… :thinking:

Ide spac. Dzieki temu sie obudze, kiedy trzeba. :tulip:

1 polubienie

:slightly_smiling_face:

Sen jest dla chorych

1 polubienie

A juz myślałam, ze jednak temat przed dziennikiem nie bedzie uruchamiany?:grinning_face::grinning_face::grinning_face:

1 polubienie

Starcy już pewnie śpią

1 polubienie

:roll_eyes: :kissing_face_with_closed_eyes:

Starcy to dopiero niczym orzeł wyladowali - wszedzie dobrze, ale dzis najlepiej na ziemi. Hiszpanskiej.

1 polubienie

:kissing_face_with_closed_eyes: :person_in_bed:

Samce alfa wstają o 6:30. Jak ja. A kładą się późno

1 polubienie

No juz no juz…bo samiec jutro zbladzi w okolicy domu i wroci do domu a trzeba odsiedziec piateczek. :person_in_bed: :kissing_face_with_closed_eyes:

Samce odsypiaja w peacy :rofl::rofl::rofl:

Tu piszę,bo dalej chyba nie dolezę.Od rana próbowałem się zalogować i dopiero teraz się udało,ale przejście do innego tematu zajmuje sporo czasu(zdążę herbatę zaparzyć..) i czasem pokazuje się błąd 503.

Tak, jest problem, moze nie tyle logowania co lacznosci miedzy serwerami.

Prosta odpowiedzia byłoby - wojne namy?
Ale to nie do konca. Superkomputery i rozne wersje AI, FB i cuda na kiju blokuja dostep .
Struktura sieci zaczyna byc porownywalna z piramida nie oczkami? Priorytet mozna kupic? Fakt, ze net jest energochlonny i do tego? Czas monopolu oprogramowania typu Bill Gates i zasady, ze nowsze oprogramowanie musi obejmowac i dzialac ze starszym? Niestety i postęp techniki , i ludzki glód komplikowania sobie zycia? Juz dawno przestalo to byc funkcja liniowa.

1 polubienie

Na innym forum często dyskutujemy z technicznym.Pewnie doradziłby serwer zmienić.On wie nawet gdzie jest najtaniej i gdzie będzie hulało bez zakłóceń,Jak by co to mogę skontaktować z nim.

Teraz coś zaskoczyło i odpukać w niemalowane działa póki co OK..!

1 polubienie

Net jest troche loteria. A zawsze istnieje "wąskie gardła "
Jeszcze do tego wpisz bzdure na wejsciu - a tu przeklamania zaczynaja sie od ekranikow dotykowych? To szukaj wiatru w polu.

1 polubienie