Oj cos nam sie dom opieki robi. Wszyscy ida spac “z kurami”…
Jeszcze nie
Wlasciwie to nie wiem czy spać?
Sen jest dla słabych. Mi się jakoś nie chce w tej chwili
Nie chce się ale trzeba będzie iść.Napoleon mało spał i się nabijał z tych co sypiają..no ale on lubił mordować..więc może jednak nie iść w jego ślady a iść se legnąć..
Napoleon marnie skonczyl. Na ponurej wyspie, odizolowany od otoczenia, ciezko chory, źle leczony.
Chyba faktycznie lepiej isc spać?
Pobudka!!!
Wstawajcie i opowiadajcie, co się Wam śniło.
Miałem sen..piękny sen.Byłem napaloeonem i na wyspe mię nie wywieźli.Chcieli ale w pobliżu żadnej nie było
Zaraz go @joko huknie i obudzi…
Obudzę bez huknięcia, żeby mi opowiedział, co mu się śniło. Potem może sobie dalej spać
W sufit mu tez od gory nie hukniesz?
W sufit też nie. Sowy hukają, a ja nie sowa.
Kazdy dobry uczynek musi zostac ukarany, wiec zaraz bedzie u Ciebie burza z piorunami strasznymi…takimi, ze tylko @birbant by to zrozumial. Ale pewnie spi juz … ja tez zaraz idę
→ Instytut Meteorologii i Gospodarki Wodnej wydał ostrzeżenia przed burzami dla ośmiu województw
Dzień dobry
Dobranoc ..z dedykacja dla @Devil, zeby uwierzyl, ze oprocz demoralizujacych go zmij no wiadomo co jeszcze… oraz @birbant, zeby nam tu czasem zajrzal i wszystkich nas
Moja ulubiona piosenka Jerzego.Grałem to w poł. lat 90-tych,w każdy wieczór,jeśli taki mi wypadał dyżur…