Iga już w Rzymie

Nie pamiętam. W bierki? Albo w warcaby? :shushing_face:

Masz wystarczającą ilosc piwa? :wink:

1 polubienie

Spoko…, zawsze mam… Całe swe życie pracowałem na to.

A wyobrażasz sobie radość kolegi @collins02 Kurna, chciałbym to widzieć! :grinning:

Iga w Rzymie rozjebała system!

2 polubienia

No to teraz Paryż? We Francji mamy swojego czlowieka😉

2 polubienia

:wink:
Różnica będzie na pewno taka, że większość meczy będę mógł obejrzeć w TV.

2 polubienia

Iga Świątek to odrzutowy walec drogowy. Wszystkie rywalki równo z glebą…

:grinning: :+1: :grinning: :+1:

1 polubienie

Pocytuję zagranicznych fanów:

Co z tego, że w obcym języku. Jest wiele słów łatwo zrozumiałych. Jest to niekończące się grono adoratorów Igi we Francji, którzy naprawdę z przyjemnością podążają za tym co ona wyrabia.

4 polubienia

Encore une boucherie…Nie znam francuskiego ale to ma być coś w stylu"znowu rzeznia"? :innocent:
Irresistible,qui l’arretera?
Dobre i faktycznie czytelne!
I jeszcze ta klasa i elegancja na koniec! :smiling_face:

2 polubienia

I przywiozłem te radość do domu bo jeszcze jestem w Poznaniu…
Lech,Iga…I tylko mdło mi sie robi gdy podpatruje Giro…Polaków nie ma,jesli nie liczyć Włocha z polskim paszportem oraz …Polaka z włoskim.Obaj beznadziejni.

2 polubienia

Dokładnie to tak brzmi.

2 polubienia

Jezyki,przynajmniej"na piśmie",bywają jednak bardzo do siebie podobne :innocent:

1 polubienie

A mnie bardziej fascynuje ten fakt ilości fanów, jakich znajdziesz we Francji, tak okrąglutko się wyrażających na temat możliwości Igi.
Myślisz, że znajdziesz gdzieś podobne forum ludzi, fanów w innych krajach, w UK, w USA?
Ten portal sportowy equipe.fr jest dobrze zorganizowany, masz tam zawsze oprócz artykułów, to wyniki na żywo, wszelkie tabele z tym związane i pod każdym ciekawszym artykułem czy wydarzeniem na żywo, całe bogactwo różnych fanów, którzy zdają się być całkiem zaangażowani w życie sportowe, z niewidocznymi prawie wcale trolami.

2 polubienia

Nie wiem…Jestem trwale obecny jedynie na cycling news i na temat kolarstwa,ludzie potrafią sie wypowiadać.Wiekszych nieporozumień,od wielu lat,nie pamiętam…I jest to całkowite przeciwienstwo polskich forów sportowych gdzie widze jedynie glupote i agresję.Nie znaczy to ze brak sensownych komentarzy.Ale nawet ci sensowni"muszą" komuś dowalać bo inaczej by sie chyba skichali pod siebie :face_with_raised_eyebrow:
I ta,jedyna w swoim rodzaju,przekora.Na każdym kroku…

2 polubienia

A w StrasburgiuLinette wygrała z niejaką Watson 2:0 6:1/6:1
w II rundzoe turnieju WTA.

1 polubienie

Wiem.Wielka nadzieja Brytyjczyków,zanim odkryli Raducanu.Heather jest jednak bardzo przeciętna i moim zdaniem,nic rewelacyjnego nie osiągnie.

1 polubienie