Iga rozpoczęła sezon na dobre

Ja do Radwańskiej musze chyba nabrać dystansu bo staralem sie jej kibicować ale gdy widze kaprysy,znudzenie,przechodzenie obok gry…Wrrrrrr :exploding_head:
Ale racja.To wątek dla Igi!

2 polubienia

z tego co piszecie plus obejrzalam - nie porównujcie Igi z Radwanska ta pierwsza ma nerwy jak postronki
i wole sie nie zastanawiac ile ja kosztuje odreagowanie

1 polubienie

Nie ma innego wyjscia.Mozna Ige porownywac TYLKO z Radwanska.Jest koalicja talentow jak Fręch czy Magda Linette ale to jednak inna półka…

1 polubienie

Choć ta wiadomość nie ma wielkiej rangi to jednak bardzo cieszy…Delikatna jak piórko Ula Radwańska zwycieżyła w halowym turnieju ITF w Moskwie,pokonujac w finale Białorusinke w trzech setach.
50 punktow do rankingu i awans,co najmniej o kilkanascie pozycji.Prosimy o powtórke i awans do 2 setki!
To jest jak najbardziej realne.

1 polubienie

Jestem tylko czytelnikiem, nie uczestnikiem Waszej @collins02 @birbant dyskusji ale cieszę się z sukcesu Igi na równi.

3 polubienia

No bo jak tu się nie cieszyć? :grinning:

2 polubienia

A ja zrobilam sie fachowcem od damskiego tenisa
Nie jest to żart zacytowalam wypowiedz kolegow jako wlasne i wzieto mnie za fachowca od tematu :laughing::wink::sparkling_heart:

2 polubienia

Teraz kierunek,“Miami”,zdaje sie?Chyba ze po drodze jest jeszcze jakis szejkanat…

1 polubienie

Oj zaczynam sie czuc kibicem, szejkanat powiadasz? Trzymam kciuki

1 polubienie

Wiem ze zrezygnowala z…Dohy?Zapomnialem :joy: Za duzo sie dzieje w ten weekend…

Czasem z czegos trzeba zrezygnowac jak sie ma pomysł na inne
Formula 1 pada po czesci przez Emiraty i pusty pieniądz umiejetnosci nie kupisz

Dubaj ma być. Chyba?

1 polubienie

Chyba…Jakos sie dzisiaj nie moge skupić :innocent:
Czekam na wynik Magdy Fręch… :thinking:

1 polubienie

A ja zacząłem zapowiadanego quiza układać. Ale nie śpieszę się. Jakoś werwy do tego nie mam. Ale niedługo się ukaże.

1 polubienie

Jest!
Magda w 2 setach odprawila w Lyonie,wyzej notowaną Bulgarke i jest w głownym turnieju.
Moze WRESZCIE jej talent ruszy z miejsca?! :thinking:

1 polubienie

No to fajnie. Zobaczy się, co dalej.
Kiedyś, kurna, pobłądziłem w Lyonie.

1 polubienie

Jacka Bąka nie spotkałeś? :innocent:

1 polubienie

Hehehe, Ja myślałem tylko o tym, jak się wydostać z tych zaułków swoim 40 tonowym zestawem. :thinking: :crazy_face:

1 polubienie

Nie pisz tak bo Ci wystawią rachunek za szkolenie. image

1 polubienie

Oglosze bankrucwo?

1 polubienie