Ja do Radwańskiej musze chyba nabrać dystansu bo staralem sie jej kibicować ale gdy widze kaprysy,znudzenie,przechodzenie obok gry…Wrrrrrr
Ale racja.To wątek dla Igi!
z tego co piszecie plus obejrzalam - nie porównujcie Igi z Radwanska ta pierwsza ma nerwy jak postronki
i wole sie nie zastanawiac ile ja kosztuje odreagowanie
Nie ma innego wyjscia.Mozna Ige porownywac TYLKO z Radwanska.Jest koalicja talentow jak Fręch czy Magda Linette ale to jednak inna półka…
Choć ta wiadomość nie ma wielkiej rangi to jednak bardzo cieszy…Delikatna jak piórko Ula Radwańska zwycieżyła w halowym turnieju ITF w Moskwie,pokonujac w finale Białorusinke w trzech setach.
50 punktow do rankingu i awans,co najmniej o kilkanascie pozycji.Prosimy o powtórke i awans do 2 setki!
To jest jak najbardziej realne.
Jestem tylko czytelnikiem, nie uczestnikiem Waszej @collins02 @birbant dyskusji ale cieszę się z sukcesu Igi na równi.
No bo jak tu się nie cieszyć?
A ja zrobilam sie fachowcem od damskiego tenisa
Nie jest to żart zacytowalam wypowiedz kolegow jako wlasne i wzieto mnie za fachowca od tematu
Teraz kierunek,“Miami”,zdaje sie?Chyba ze po drodze jest jeszcze jakis szejkanat…
Oj zaczynam sie czuc kibicem, szejkanat powiadasz? Trzymam kciuki
Wiem ze zrezygnowala z…Dohy?Zapomnialem Za duzo sie dzieje w ten weekend…
Czasem z czegos trzeba zrezygnowac jak sie ma pomysł na inne
Formula 1 pada po czesci przez Emiraty i pusty pieniądz umiejetnosci nie kupisz
Dubaj ma być. Chyba?
Chyba…Jakos sie dzisiaj nie moge skupić
Czekam na wynik Magdy Fręch…
A ja zacząłem zapowiadanego quiza układać. Ale nie śpieszę się. Jakoś werwy do tego nie mam. Ale niedługo się ukaże.
Jest!
Magda w 2 setach odprawila w Lyonie,wyzej notowaną Bulgarke i jest w głownym turnieju.
Moze WRESZCIE jej talent ruszy z miejsca?!
No to fajnie. Zobaczy się, co dalej.
Kiedyś, kurna, pobłądziłem w Lyonie.
Jacka Bąka nie spotkałeś?
Hehehe, Ja myślałem tylko o tym, jak się wydostać z tych zaułków swoim 40 tonowym zestawem.
Nie pisz tak bo Ci wystawią rachunek za szkolenie.
Oglosze bankrucwo?