Zależy od wielkości dziurki: im większa tym mniej kalorii…
Fuj, to imitacja paczka i do tego marna.
@okonek @humoreska Ogólnie nie przepadam za pączkami. Dobre są niekiedy z paczkarni z jakimś nietypowym nadzieniem, ale tylko kiedy świeże i ciepłe.
Taaa dziurka w… pępku stała się mniej widoczna …
Moje były tylko z cukrem pudrem… ale ostatnim pączkiem wytarzałam tak, że cały cukier z dna wszamałam razem z nim
Właśnie ja też dla masy to robię… ( z innych trochę też względów ), ja nie mam trenera, ale to co mi tu kiedyś polecano zmodyfikowałam sobie i postęp widzę… w pewnym miejscu mały ale jest… z trenerem to wiadomo kompleksowo masz wszystko profesjonalnie, do siłowni chodzisz i pod jego okiem trenujesz?
Ja lubię wszystko to, co słodkie. Z nietypowym nadzieniem pączki ooo tak!, ze sklepu tylko takie są dobre…
Pewnie nie jadłaś nigdy “polskiego” crossanta z Kauflandu czy Biedronki
Dupsko ci urośnie i będziesz nieatrakcyjna. Poza tym to niezdrowe jest. Lepiej piwa sie napić.
Będę taka jaka ja chcę być.
Ho, ho, pękam z dumy!
Lepiej z dumy, niż z nadmiaru pączka w du… żym brzuchu:D
Ten syf to rozlazl sie na caly swiat. Podstawowe sniadaniowe wyzywienie (plus kawa jak sztan i szklanka wody) w Hiszpanii
Przepis na to cudo ponoc wymyslili Francuzi, a przemyslowy pewnie Amerykanie, bo smakuje jak zgnieciona scierka do podlogi.
Nawet nie pamiętam kiedy jadłam pączki, a i tak pękam…
A jaka chcesz być?
W szwach już też…?
Tłusta.
Kupuję “w gumkę”…
Tłuste są brzydkie.