Oferują teraz TV internetową i wybierasz sobie kanały jakie chcesz, ale nie wiem, czy Vectra już to ma.
Czekam z niecierpliwością, bo na pewno z tego skorzystam.
A YouTube na smart tv śmiga bez reklam, czasami jakaś wpadnie, ale to przed utworem.
Mi film na lapku 18 cali to za malo…
Bo te reklamy dopiero nadejdą.
Vectra chyba ma telewizję online.
Ja lubię odpalić tv, położyć się z piwkiem i oglądać. Czasem se zasnę. Szczególnie na skokach narciarskich . Tradycja.
Ja ściągam filmy w full HD i albo odpalam na dużym tv z usb albo podłączam lapka kablem HDMI do TV i śmiga. Wymaga chwili konfiguracji.
Normalnie Cugowski XDDD
Ja też nie lubię oglądać filmów na lapku, ale mój telewizor można sparować z laptopem
Młodzież lubi teraz tak profanować filmy. Netflix to norma. Nie wiem co na tym widzą przy scenach akcji.
Tylko on bez brody.
Kliknij w fotke,powinna pokazac sie cala))
Niezła broda. Robisz za macho z Love Island? XDDDDDDDDDD
Ja też lubię oglądać tv, dlatego kupiłam moją miłość i ostatnio dokupiłam mu sounbar’a ożył głos w telewizorze i aż chce się słuchać muzyki
Chcialem tylko zobaczyc,jak bede wygladal.
Na odzien,jestem ogolony))
Dobry dźwięk to podstawa. Ludzie inwestują w specjalne systemy przestrzenne by film na blu-ray brzmiał jak powinien. Najlepiej też w 4K.
Muze to mam na spotify. Wystarczy. Nie jestem jakimś profesjonalnym audiofilem. Ma być jako taka głębia i bas.
Normalnie samiec alfa z dżungli
Ja mam vectrę , o czym dobrze wiesz @Bocca-Lupo pakiet sama odbierałam…śmy
Mnie nie rajcuje oglądanie filmów nawet na laptopie, a o telefonie już nie mówię.
Z smart tv masz to dobre, że nie używasz kabli i wszystko łączysz za pośrednictwem bluetooth lub USB on nawet skrzynkę od Vectry obsługuje i mam jeden pilot
Gdy miałem telewizor, miałem NC+ (chyba tak to się teraz nazywa) i chyba z 800 kanałów, z czego może około setki „normalnych", a reszta to jakiś egzotyczny chłam, co akurat był na tej satelicie. Jednak jak przyszło co do czego, to i tak nie było co oglądać. Jak lubisz wieczorne gadanie, przerzuć się na radio. Polskie radio nadal trzyma poziom, a można słuchać przez internet.
Mam wszystkie w pakiecie pracowniczym z mojej firmy. Tylko nie wiem po co, bo oglądam kilka i rzadko.
Czasem słucham Złote przeboje i Antyradio ale tam też te kurna reklamy. Za dużo pier*a a za mało grania.
Też masz taki , 5 guzików na krzyż i kombinuj co do czego