Ja mam tylko naziemną, a gdybym miała wybierać kanały na satelicie, to wybrałabym te o dekoracjach, remontach, metamorfozach, hand made, domowych poradach, ogrodach, podróżach, sztuce… Zero sportu, zero polityki…
Moglabym wykupic, ale nie ogladam telewizji juz od lat (z wyjatkiem czasu w Polsce programy dokumentalne) ale zauwazylam ze moge to znalezc tez w internecie
A za niemiecka place 20 Euro miesiecznie - bo placa wszyscy czy ogladaja czy nie
Zdecydowanie najczesciej patrzylem na TCM Classic Movies.Wtedy gdy byl…Teraz zniknal i nie ma go w zadnym pakiecie…
Poza tym kanaly sportowe i Kino Polska.
TVN i Polsat tylko po dokladnym sprawdzeniu lub z uwagi na jakies wiadomosci.Czyli rzadko…
Czasem przebiegam po kanalach i jesli trafiam na film,zatrzymuje sie.Kanal który nadaje,zupelnie mnie nie interesuje.
Jako taki telewizor mam,tyle,ze nawet do pradu nie podlaczony))
Podobnie jest z wloska tv.
Abonament place,gdyz jest w oplacie za prad,czy ktos oglada,czy nie,ale to jest 108€/rok.
W ogole nie mam TV!
nie wiem, bo tylko dzienniki oglądam i komediowe szoły po dziennikach. O 10-ej lewicowy dziennik, o 11-ej prawicowy dziennik, a po północy “lewicowych” komediantów. No jeszcze oglądam niektóre programy na życzenie na Discovery Channel. Ale pewnie mam ze 100? Na dekoderze do 999, ale dużo się powtarza jako HD, 4k itd…