Ile medali dla Polski?

Ojojoj a terazmecz Polska Bra,ylia trwa i nie jest dobrze :worried:

18:17…Wygrać tego seta!

2 polubienia

Takie emocje a ja musze do pracy wychodzic.

A ja nie mam transmisji.Od rana pływanie i triathlon…Ale to co Huber odstawia musi być imponujące…

2 polubienia

Juuz wiem, przeczytalam w telefonie. Wygrana!

1 polubienie

Pisanina na dwa fronty ale obym zawsze miał takie dylematy…
Nasza czwórka wioślarzy ma brązowy medal!!! :3rd_place_medal:
Holendrzy poza zasięgiem a z Włochami przegraliśmy srebro na ostatnich 300m. Piękna walka!!!

1 polubienie

A jeśli chodzi o naszych siatkarzy, to najsłabiej wychodziło w ataku. Był serw, był blok, bywała świetna obrona, przyjęcie i rozegranie, i często marnowało się to przez niemrawy atak. Najwięcej psuł Kurek. Zastąpił go Kaczmarek, nieźle przyjął i obronił, zdobył dwa punkty atakiem i poszedł na ławę, a wrócił Kurek. Zdecydowanie brakuje Bednorza, a Fornal był za krótko na boisku, jest oszczędzany po kontuzji. Brazylia nie ma Alana Souzy.
Gdyby tak wrócił atak, to byłbym pewniejszy w meczu z Italią, który zdecyduje o I miejscu w grupie.

Mnie tam pisanie w dwóch miejscach nie przeszkadza. :yum:

1 polubienie

Mnie też.Przynajmniej rzadziej oglądam…eee,zostawmy to.

1 polubienie

Rozumiem, rozumiem.

Dziś Iga z Collins, już mnie łupież łupie z tych nerwów… Jeszcze po siatkarzach przeżywam, a tu następne emocje.
Nie wiem tylko kiedy nasze siatkarki, muszę się dopatrzyć… Tyle tego, że człek się gubi. :man_shrugging:

2 polubienia

O której?
Bo zaraz idę"na słońce" :sunny: :beer:

Już mam.Iga o 16 a siatkarki o 21…

1 polubienie

Dzięki za siatkarki. A Iga, myślę, że po 16, bo w tenisie, jak zawsze przeciąga się.
Trza się za szykowanie obiadu brać, :joy:

1 polubienie

I stało się!!!
Zresztą moim zdaniem,to nie koniec w wiosłach.
Zapomniałem tylko wspomnieć że liczę na przynajmniej jeden medal na kolarskim torze.

2 polubienia

Czy Polki zdobędą medale w boksie?
Jedna jest o 2 walki od medalu ale na drodze ma Irlandkę z która przegrała już 4 razy…
Dwie pozostałe,w tym diablo utalentowana J.Szeremeta [57kg.] wygrały już po jednej walce…No byłoby fajnie,nie powiem :innocent:

1 polubienie

Do czego to doszło? :shushing_face: Baby muszą za chłopów nadrabiać w boksie. Koniec świata, panie Popiołek… :man_shrugging: :rofl:

2 polubienia

Ano…Panowie jak na razie,przegrali wszystko co było do przegrania w sportach walki.Nie tylko w boksie.
A co powiesz na…Iran w półfinale szabli mężczyzn? :thinking:

2 polubienia

Oglądałem z przerwami triathlon.Polka na 13 miejscu.Niby nic ale jej bieg był niesamowity.Awansowała o 5 pozycji i chyba po raz pierwszy Polka w ogóle pokazała sie w tej morderczej dyscyplinie…
W sumie,brawo!

1 polubienie

Pan Michał Wołodyjowski w grobie się przewraca.

1 polubienie

Miałem bardziej na myśli Zabłockiego i Pawłowskiego…

1 polubienie

Krzysztof Chmielewski 4 na 200m. motylem…Do medalu zabrakło jednak sporo.Prawie sekunda…

2 polubienia

Tymczasem nasze siatkarki rozpoczęły mecz z Kenią i w I secie bezproblemowo prowadzą 15:8. 25:14. Co tu komentować?

W II secie 12:6. 15:8. 18:12. 25:17. Trochę sobie nasze poluzowały, ale i tak to nie miało żadnego znaczenia przy takiej różnicy jakości.

SET III 7:1. 7:4 - seria 4 punktów w plecy. 16:9. 22:12. 25:15.
I koniec “sparinga”. Najważniejsze, że jest 6 punktów i awans.
Ale z takim atakiem, jak w tym meczu, to nie za bardzo z Brazylią i w ćwierćfinale później. Za dużo anemicznych przepychanek. Kenijki nie miały ani jednego bloku, nasze 5 i kilka niezłych podbić do tego.

1 polubienie