Ile medali?

Polacy margines błedów juz wykorzystali.A Kanada pojechal z Iranem jak w meczu towarzyskim więc ani tu,ani z Japonią nie bedzie lekko i przyjemnie.O ile nie stracimy punktów bo to moze w konsekwencji w ogóle pozbawic nas medalu,np. jakimś wcześniejszym meczem z Brazylią.
Na razie inni grają dla nas a Włosi zrobili nam najlepszy prezent [ o ile juz po meczu].Przydaloby sie to pierwsze miejsce…

1 polubienie

Tylko bez defetyzmu, proszę… :stuck_out_tongue:

Nawet mi tu nie mów, że przegramy w tej grupie jakiś mecz…

Moim zadaniem, będzie pierwsze miejsce w grupie. A, że walczyć trzeba? Chłopaki będą walczyć.
Bardziej obawiam się ćwierćfinałów, bo w nich każdy wynik będzie możliwy.

1 polubienie

Niestety [albo stety…] widac ze kazdego dnia,kazdy wynik jest możliwy.

1 polubienie

O Japonię i Kanadę jestem spokojniejszy. Myślę, że znacznego rotowania składem nie będzie. Japonia, to, przede wszystkim zbliżona do perfekcji obrona oraz rozegranie.

Kanada, to poukładany zespół, ale prochu nie wymyślą.

Wszystko w rękach naszych.

1 polubienie

W piątek chyba,zaczyna sie lekkoatletyka.
Tu przynajmniej moge liczyć na pełne transmisje.Choć i tak tzw. studio olimpijskie jest świetne.Autorytety i goście to dawni mistrzowie a nie np. ktoś jak Bohdan Łazuka :roll_eyes:

1 polubienie

Też czekam na lekką. To clou każdych igrzysk.

1 polubienie

Oby tylko nie dopuszczono mutantów bo to juz sport nie będzie…

1 polubienie

hehe. Pogódź się z tym, że wszyscy tam są mutantami od lat. Świat nie jest dla idealistów.

Tymczasem znikam na jakiś czas.

1 polubienie

Jest medal. I to od razu tęczowy

:rainbow:

Brazylia poległa z Rosją. 0:3

Włochy - Japonia 3:1.

Ależ Rosja grała blokiem.

Tak, jak mówiłem, w tym turnieju możliwe jest wszystko.

1 polubienie

A ty się w Pudelka bawisz?

No to chyba ja mowilem a Ty apelowales o nie sianie defetyzmu :joy:

1 polubienie

Na FB mi się wyświetlił nagłówek. Na temat.

Ale i tak Polska z Rosją wygra. I Brazylią.

W ich grupie jest możliwość nie wyjścia Brazylii do ćwierćfinałów.

1 polubienie

Teoretycznie wszystko jest mozliwe.Choć akurat w to nie wierze.A głebiej odetchne po kolejnym meczu Polakow.Mam nadzieje.
Jedno wiemy przynajmniej ze Polacy JUZ wyszli.A wiec jest to teraz raczej kwestia takiego grania by nie powtarzal sie 3 set z Wenezuelą.

1 polubienie

Nie kłam medal jest srebrny.:wink::2nd_place_medal:
I moze tylko potwierdzic teze, ze jednak jakies resztki przyzwoitosci w sensie, ze licza sie umietnosci w doborze reprezentacji zostaly.

1 polubienie

Już widzę te nerwy w TVP.
Tam nawiązania do LGBT nie mogą się pojawiać a się pojawiły. :sweat_smile:

Ale ważny jest pierwszy medal. Wreszcie.

Daj juz spokoj, czy to wazne kto z kim spi? Byle spal wygodnie…
W sporcie to jak @birbant zauwazyl, wiekszym problemem sa mutanty na hormonach niz tego rodzaju preferencje.
Schody to sie zaczynaja przy transseksualistach.
I produktach natury jak Wakasiewicz, ktora jak to teraz nazywaja byla interplciowa, a niepolitycznie obojniakiem.
W obu przypadkach komitety olimpijskie i zwiazki sportowe chowaja glowe w piasek. Karmiac tanimi sensacjami, zagladajac pod koldre.

1 polubienie

Znaczy baby na testosteronie? To problem. Bo są silne.

Nie tylko testosteronie, bo ten zbyt latwo daje sie wykryc.
Ogolnie doping to temat na inne pytanie.