Ile miałeś/aś lat?

Eee… miałam 16 lat i późnym wiczorem uczyłam się w kuchni (tam było najcieplej, jakieś 16 stopni!). Ale siedziałam i marzłam. W końcu, przypomniałam sobie, że mama dostała kiedyś wino “Czerwone gorące” i że ono jest w szafce. Więc otworzyłam i wypiłam pół szklaneczki. Bez wrażenia, tylko dziwiłam się,że bardzo chce mi się spać. A ciepło rzeczywiście było. Tym sposobem, w przeciągu kilku dni wypiłam całą butelkę.

Z jakichś przyczyn,też wolałem Ribbanę od Nszo Czi :innocent:
Widziałem jednak na dvd krótki film z Karin Dor,po latach…Mogłaby sobie odpuścić…
Są takie gwiazdy które,gdy młodość upłynie,stają sie jakieś nowobogackie i nieznośnie kiczowate.I do tego…obwieszone złotem :roll_eyes:

Tego, że został znaleziony pod płotem po wódce albo nie wie jak trafił wtedy do domu nie pamięta…

Pod plotem to nie znaleziono bo trafilby do izby. Pewnie rzutem na tasme do domu (a że ręce trochę podeptane, to niewazne)

przypomniałeś mi to nazwisko :slight_smile:

W latach 60-70 bardzo popularna w Niemczech.Ale nie tylko.Gdy jako dzieciak,jezdzilem do mojej kuzynki, do Chorzowa,Slazaki traktowali ja jak swoją :smile: