dla @Bingola!!!
Żyj nam długo i szczęśliwie
Niech Ci dopisuje zdrówko
No i na wybranej niwie
Niech Ci wszystko idzie z główką!
(niestety poetka ze mnie do chrzanu…)
dla @Bingola!!!
Żyj nam długo i szczęśliwie
Niech Ci dopisuje zdrówko
No i na wybranej niwie
Niech Ci wszystko idzie z główką!
(niestety poetka ze mnie do chrzanu…)
Wszystkiego naj.
Zdrowka,w naszym wieku sie przydaje))
Wszystkiego Najlepszego
Znowu chlanie ?
Spełnienia marzeń życzę solenizantowi
No! Ja juz chlam od polnocy…
Czemu od północy?
No bo to pierwsza godzina imienin. Pol litra postawilam przy lozku…
Przy łóżku ? @elsie z Ciebie to menel najgorszego sortu, do lustra już się chlać nie chciało ?
Lusterko wzielam do lozka TEZ!!! Pijam z osoba na poziomie!
To rozumiem
Oczywiście
Wszystkiego najlepszego!
https://images.app.goo.gl/gXpxKCFJTHHXnapy6
Ps. Pytanie mam: jak wkleić obrazek ( nie link) od razu z internetu?
Klikasz prawym i kopiujesz grafikę, potem wklej.
A w komorce? Tez dalam kopiuj i wklej i zniw wklielo tylko link
To zapytaj Ewy ona jest specjalistką od telefonów
W komorce to niestety nie wiem…
Haha @ihtiel , to ja szemrany ekspert w wybraną grafikę kładziesz paluszek i otwiera się łokienko, jest tam opcja
Pobierz obraz , połóż na to paluszek i on automatycznie zapisuje się w Twoich plikach .
Następnie otwierasz okno do pisania komentarza , po prawej stronie masz ikonki - obraz i telewizor , klikasz w obraz i otwierają się Twoje pliki , wybierz zalany obraz i już jest wstawiony
O matko, co Ty jej radzisz? Najpierw konwersacja z ktorej wynika. “wszyscy jestesmy alkoholikami” a terat “poloz paluszek”… Ja Cie krece…
Koleżanka @ihtiel się nie odzywa , pewno moje tłumaczenie do kitu , wybaczcie , wiele rzeczy potrafię zrobić, ale gadanego nie mam
Jeśli Michał się nie obrazi to szybko napiszę, że jedną otwartą dłonią położoną na ekranie i sruuu od lewej strony do końca ekranu przesuwamy dłoń i otrzymujemy zrzut całego ekranu , wszystko w sekundę zapisuje się w plikach , obrazach , galerii w niektórych modelach telefonów zrzut robi się naciskając jednocześnie boczne guziki - głośność i Power.