Za wczorajszy brak Mazurka Dąbrowskiego przy pudle, organizatorzy konkursu w Titisee odegrają dziś go trzykrotnie. W nagrodę.
Obyś był pierwszym prawdziwym prorokiem w dziejach ludzkości.
W serii próbnej Żyle nie poszło. Tylko 112, 5.
Podpucha, by przeciwnika nie zdenerwować zawczasu. Żyła przeżyje.
Żyłowaty jest.
Pierwszą serię wygrywa Kraft, a Stękała trzeci. Ale jeszcze dwa asy będą skakać.
To tak tylko, by @efka nie stękała.
Granerud drugi, ale to są pierwsze śliwki - robaczywki…
Dałbym Ci najlepszą odpowiedź. A Ty się lepiej już kryj w pobliskich kanałach, bo ona na pewno się tu pojawi…
Pustych kieszeni, brzydkich kobiet i strachu nigdy nie miałem.
Zaraz się zaczyna…
Wolny - 136 i jest zdecydowanie na czele.
Tak trzymać, to kara za sabotowanie naszego hymnu!
Myśleli, że wczorajszy konkurs wygra Koreańczyk Północny. Kamil po mistrzowsku się przypomniał na Twitterze.
Cieniutko się zrobiło.
Ajzenbiśla i Granerud wrócili do gry. A nasi już poza orkiestrą.
Mam nadzieję, że Niemcy chcąc wyjść z niezręcznej sytuacji, nie zagrają dzisiaj norweskiego hymnu.
Nie zrobili tego specjalnie na złość wczoraj. Nie rób dramatu.
No ale jednak hymnu nie będzie.
Czyli chcą jakoś wyjść z tej sytuacji
Takie wpadki i wypadki techniczne się zdarzają. Istnieją jednak też jakieś standardy zachowań w takich przypadkach. Zdezorientowani zawodnicy czekali jak zwykle na pudle na odegranie hymnu dość długo. Ten się jednak nie pojawił. Organizatorzy przeprosili za zaistniałą sytuacje, jedna takie wpadki wyjaśnia się z automatu, a nie na drugi dzień, dopiero po przeczytaniu niekorzystnych komentarzy.
Z tego, co wiem, przeproszono i wyjaśniono od razu, co nasze media pomijają dziwnym milczeniem. Nie dajmy się zwariować, bo dlaczego komuś by zależało na takiej sytuacji? To się zdarzyło pierwszy raz.
@GumowaKaczka Napisz, że Niemcy chcą wywołać znów wojnę, co się bedziesz szczypał? Wal z grubej rury…! No przecież Niemcy czekają by zniszczyć Polskę…