Indian Wells pora zaczać

Jedno wielkie"szkoda".Gdyby Coco i Sabalenka odpadły,nikt by się nie mógł dziwić…

1 polubienie

Z wielkim bólem serca oglądałem ten mecz do końca. Okazało się, że Hurkacz zmagał się nie tylko z Monfilsem, ale, co gorsza z jakimiś kłopotami zdrowotnymi lub kontuzją. Przez cały mecz nie był sobą, było widać, że nie może uderzać zbyt mocno i w ogóle nie miał serwu. W końcówce meczu, dosłownie słaniał się momentami na nogach.

2 polubienia

Dla nas najważniejsze by Iga nie odpadła. Teraz stoi przed szansą rewanżu z Noskovą. Jeżeli Iga będzie miała taką dyspozycję, jak z Collins, to możemy spać spokojnie. Inna sprawa, że te sportowe dyspozycje na pstrym koniu jeżdżą.

2 polubienia

Oczywiście ale chyba warto zauważyć że jedyną regułą jak dotąd w biezącym sezonie,jest brak reguł.Być może Iga sprosta wyzwaniu i stanie się chlubnym wyjątkiem ale jak dotąd,każda zawodniczka która COŚ osiąga,w następnym turnieju szybko odpada lub przegrywa z kimś niżej notowanym…

1 polubienie

Za półtorej godziny Iga gra z Noskovą i liczymy na rewanż.

1 polubienie

Będziesz miał możliwość oglądać?

1 polubienie

Mam podgląd na Sky ale na razie lecą powtórki Camerona Norrie…Nie wiem… :neutral_face:

1 polubienie

Teraz lecą reklamy związane TYLKO z Igą…Zobaczymy…

W razie czego ja tu jestem i wezmę to na swoje spracowane barki… :grinning:

Iga Świątek - Linda Noskowa.

Teraz pokazali tzw.selected games a wśród nich,mecz Igi.Szansa jest :roll_eyes:
Teraz wywiad z Igą…

1 polubienie

Ok.
Iga wybrała pierwsze podanie i leci rozgrzewka.

1 polubienie

Tak,mam to…
I chyba nic nie zmienią…Norrie dzisiaj nie gra :wink:

1 polubienie

No i super. Jesteśmy, zatem w kontakcie.

1 polubienie

Tak!
Teraz pieją zachwyty nad Igą więc chyba nie ma wątpliwości… :innocent:

1 polubienie

Sztuczna inteligencja wytypowała Igę jako zwyciężczynię tego turnieju.

1:0 do 30.

1 polubienie

?
A u mnie dopiero zaczynają grać przy 40:30
Róznica jest ok. 40 sekund…
Będziesz się szybciej cieszył :wink:

1 polubienie

Obroniła swój serwis przy trzech swoich podwójnych błędach serwisowych i jednym asie. Drobne błędy Igi.

Jakich trzech???
Jednym!
Natomiast te skróty…To były juz 3 punkty i teraz robi się problem…

1 polubienie

Tak, źle to oceniłem, a problem już jest, na razie Iga błąd za błędem i jest przełamana,

1 polubienie