Harmonik, nie przejmuj się. Zobaczysz. Jeszcze będziemy się chcieli pławić w Twoim odbitym blasku …o ile oczywiście będziesz dla nas grzeczny.
Homik, czy ty chcesz zostać influencerką…?
Teraz mi tak to przez myśl przeszło.
Co Ty znowu? Przewodnik Ludzkosci inuencerką
Wiem, wiem, skończeni jesteśmy tak czy owak…
@harmonik Nie wiem o podstawy czego Ci chodzi bo mnie o podstawy popularności i wpływu w Internecie. Odnoszę wrażenie że jednak chcesz mieć wpływ? Czy jednak nie, bo wolisz wołać naszej pytamowej puszczy? A może Ty chcesz być popularny w Internetach tylko boisz się?
Tu zasięgi już masz. Teraz tylko wykorzystaj doświadczenia w skali makro.
To ma swoją fachową nazwę. Lenistwo.
I zarozumiałość, bo jest przekonany, że jego tu treści roznosimy dalej.
Chyba przypadkiem na butach roznosimy. Podobno madrzejszych od nas
Prawidłowe ma to przekonanie. Co ciekawsze teksty napisane przez kolegę przekazuję czasem sąsiadkom, rodzinie lub znajomym na różnych spotkaniach towarzyskich czy rodzinnych.
Infuencerka (jak by nie można było pisać po polsku), czy celebrytka, tik-tokerka, albo yt-berka wrzucająca głupoty do netu, to żaden dla mnie autorytet, czy wzór do naśladowania. Do rzadkości należy taka/taki, który coś mądrego pisze, czy pokazuje. A co do reklam, to od dawna piszę, że działają na mnie jak płachta na była. Niech sobie tworzą grupy i czują się ważne, co mi do tego?
Co nie znaczy, że nie odwiedzam kilku blogów, czy grup do których należę. Tyle, że tam niczego nie reklamują.
Jakoś nie możesz załapać, że lenistwo prowadzi do efektywności, a ta jest wyższą formą działania, gdy przy mniejszych nakładach uzyskujesz dużo większe efekty.
Znam efektywne sposoby działania, a te tutaj nie traktuję poważniej, niż pożyteczną zabawę, rozrywkę, bez których mógłbym się śmiało obejść. Swoją wysoką świadomość uzyskałem przed erą informatyczną, używając mądrych książek i szarych komórek, wzorując się na mędrcach, przede wszystkim OZYRYSIE i JEZUSIE, ale też wielu guru wschodu. Oni nie korzystali z komputerów, informatyki, internetu, a osiągnęli wysoką świadomość i zmienili ludzki świat na lepszy i mądrzejszy, @waranzkomodo, @ciekawie. @gra, @Nunu.
@harmonik Dlatego też jestem całe życie leniwa jak diabli…(podskórni)
Kolego @harmonik Ty się jednak bez bycia tu obejść nie możesz, nie lepiej wyluzować zamiast sobie i współpiszącym mydlić oczy?
Nie tylko Ty znasz Jezusa i Ozyrysa i mędrców wschodu…
Jak zauważyła @gra są także influenserzy, nie wiem czemuś się tak influenserek uczepił?