Influencerka - kapitalistyczne szukanie frajerów i szuj?

Harmonik, nie przejmuj się. Zobaczysz. Jeszcze będziemy się chcieli pławić w Twoim odbitym blasku …o ile oczywiście będziesz dla nas grzeczny.

1 polubienie

2 polubienia

Homik, czy ty chcesz zostać influencerką…?
Teraz mi tak to przez myśl przeszło. :grinning:

3 polubienia

Co Ty znowu? Przewodnik Ludzkosci inuencerką :joy_cat::joy_cat::joy_cat::question::question::question:

1 polubienie

Wiem, wiem, skończeni jesteśmy tak czy owak…

2 polubienia

@ciekawie @okonek Co Wy?!! Influenserem przewodnikiem raczej, jak już!

1 polubienie

@harmonik Nie wiem o podstawy czego Ci chodzi bo mnie o podstawy popularności i wpływu w Internecie. Odnoszę wrażenie że jednak chcesz mieć wpływ? Czy jednak nie, bo wolisz wołać naszej pytamowej puszczy? A może Ty chcesz być popularny w Internetach tylko boisz się?

Tu zasięgi już masz. Teraz tylko wykorzystaj doświadczenia w skali makro.

1 polubienie

To ma swoją fachową nazwę. Lenistwo.

4 polubienia

I zarozumiałość, bo jest przekonany, że jego tu treści roznosimy dalej.

5 polubień

Chyba przypadkiem na butach roznosimy. Podobno madrzejszych od nas :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 polubienia

Prawidłowe ma to przekonanie. Co ciekawsze teksty napisane przez kolegę przekazuję czasem sąsiadkom, rodzinie lub znajomym na różnych spotkaniach towarzyskich czy rodzinnych. :wink:

2 polubienia

Infuencerka (jak by nie można było pisać po polsku), czy celebrytka, tik-tokerka, albo yt-berka wrzucająca głupoty do netu, to żaden dla mnie autorytet, czy wzór do naśladowania. Do rzadkości należy taka/taki, który coś mądrego pisze, czy pokazuje. A co do reklam, to od dawna piszę, że działają na mnie jak płachta na była. Niech sobie tworzą grupy i czują się ważne, co mi do tego?
Co nie znaczy, że nie odwiedzam kilku blogów, czy grup do których należę. Tyle, że tam niczego nie reklamują.

4 polubienia

Jakoś nie możesz załapać, że lenistwo prowadzi do efektywności, a ta jest wyższą formą działania, gdy przy mniejszych nakładach uzyskujesz dużo większe efekty.

Znam efektywne sposoby działania, a te tutaj nie traktuję poważniej, niż pożyteczną zabawę, rozrywkę, bez których mógłbym się śmiało obejść. Swoją wysoką świadomość uzyskałem przed erą informatyczną, używając mądrych książek i szarych komórek, wzorując się na mędrcach, przede wszystkim OZYRYSIE i JEZUSIE, ale też wielu guru wschodu. Oni nie korzystali z komputerów, informatyki, internetu, a osiągnęli wysoką świadomość i zmienili ludzki świat na lepszy i mądrzejszy, @waranzkomodo, @ciekawie. @gra, @Nunu.

@harmonik Dlatego też jestem całe życie leniwa jak diabli…(podskórni)

1 polubienie

Kolego @harmonik Ty się jednak bez bycia tu obejść nie możesz, nie lepiej wyluzować zamiast sobie i współpiszącym mydlić oczy?

1 polubienie

Nie tylko Ty znasz Jezusa i Ozyrysa i mędrców wschodu…

Jak zauważyła @gra są także influenserzy, nie wiem czemuś się tak influenserek uczepił?

1 polubienie