Czy też uważacie, że infografika lepiej przemawia do człowieka, niż zwykły “tekstowy” raport?
Na przykład na poniższej infografice zaznaczyłem:
Na czerwono wszystkie wybudowane obwodnice z piątki Kłamczyńskiego
Na niebiesko wybudowane mosty
Na zielono wybudowane za czasów PIS autostrady
Na szaro na Bałtyku wszystkie nowe połączenia promowe.
Krokodyl, ale mój wujek wpatrywał się razem ze mną. I widzi dokładnie to samo, co ja. Jeżeli uważasz, że powinno tu być więcej zaznaczone kolorem, to zaznacz. Nawet nazwij. Uświadom nas ślepych
Nieprawda bo nie zaznaczył nic… A drogi mosty autostrady drogi ekspresowe obwodnicę, budują się od 5 lat cały czas… Nic nie stanęło w miejscu od czasów wygrania pisu no ale niektórzy pewnie woleliby się chwalić przed obcokrajowcami tego typu postami
Zapomniales o lotnisku i fabrykach produkujacych milion samochdow elektrycznrmych jezdzacych na powietrze, bo pewnie istniejacych ekektrowni by nie wystarczylo, zeby ro doladowac.
To nie PiS zaczął ta budowy. PiS nie rozpoczął żadnej nowej. I nie rozpocznie, bo kasa na rozdawnictwo potrzebna. A inflacja rośnie. A największy problem jest w tym, że PiS obiecał w tzw piątce i do tej pory nie dotrzymał niczego, oprócz dawania nie swojej kasy. Proste, jak drut ciągniony.
No oczywiście że nie rozpoczął odkąd rządzi budować A4 a2 a1 s7 itp… To co ktoś oczekuje że miał zacząć budować jakąś a8? Po co? Jak zwykle banal żeby tylko zhejtowac pis…
Oglądałem właśnie kilka tygodni temu pewnie wywiad gdzie gosc tłumaczy te sprawy z drogami i właśnie tak to wyglada że nie da rady się tak szybko wybudować a ten cały hejt na pis to po prostu hejt… Jak to znajdę to wstawię bo nie pamiętam.