Italia?

Kanada zamknęła granice, oprócz granicy z USA. Zastanawiam się, kiedy znajdziemy się we włoskiej rzeczywistości? dwa tygodnie, czy szybciej?

1 polubienie

Holandia, Niemcy, Francja też zamknęły granice. Mój wyjazd do Polski trzeba odłożyć i bardzo mi to komplikuje sytuację.

3 polubienia

Szybciej.I oby jak najszybciej.Zarty na bok.Kazdy ma swoje zycie ale jesli chce je zachować…

2 polubienia

W Holandii na dzień dzisiejszy ponad 1000 stwierdzonych chorych na koronawirusa, 20 osób zmarło na tę chorobę. Ostro się wzięli, bo burdele i coffi shopy też zamknęli. Ból po tym ostatnim, jak cholera jest. Lekko nie będzie.

1 polubienie

Tragedia! :rofl: :rofl:

1 polubienie

Przecież i tak miałbyś w Polsce 2 tyg stracone na kwarantannie :rofl:

1 polubienie

Ale w Polsce jedyny burdel jaki zamknęli ostatnio, to ten u Banasia, reszta chodzi, łącznie z tym na Wiejskiej…

2 polubienia

Zawsze sądziłem, że Kanada granicy wyłącznie z USA :sweat_smile:

1 polubienie

to zalezy, ale jak dzis podali jeszcze wslaznik zarazliwosci wirusa pomimo dwoch dni dobrowolnej kwarantanny jest w Hiszpanii ponad 4, ale wiaze sie to chyba tez ze zwiekszona wykrywalnoscia nosicieli.
w kazdym razie nie liczylabym na model chinski czy jeszcze bardziej restrykcyjny model poludniowokoreanski - zamkniecie granic jest spoznione o dobry miesiac, podobnie jak spolecznie akceptowana dobrowolna kwarantanna.

2 polubienia

Jak będą zamykać każdy osobno… to do doopy. Wszyscy razem jakby ludzi zamknęli… to byłoby obiecujące

1 polubienie

lądowo tak, ale zamyka też powietrzne granice i morskie :wink:

1 polubienie

Jak pomór będzie duży.

1 polubienie

Włoska rzeczywistość dopadła “moją” wyspę. Na tym etapie już wiadomo ,że to wszystko się przedłuży.

1 polubienie