Ale tego to nawet Natanek do spolki z Jędraszewskim by nie wymyslili…
Dobrze napisał. Wyzwolenie od męczarni życia na ziemskim padole. Ja prdl.
Tam też sojusz tronu z ołtarzem?
Oni tak mają. Zwlaszcza prawoslawni ortodoksi.
Odwieczny i nieprzerwany…
Ta…, podobnie nieśli światu komunizm
Nie. Nie będę czytała niczego na portalu, który pisze o prokorku. Od literówek to są forumowicze a nie poważne, szanujące się portale. Niepoważnego portalu nie będę czytała. Żadnych prokorków!
Tez to zauwazylam, ale to bolaczka wszystkich portali.
Pogrzebu ostatniego krektora to juz chyba najstarsi Górale nie pamietaja?
Nie sojusz, a całkowita podległość ołtarza wobec tronu. .
Patriarcha Wszechrosji, niejaki Cyryl II też popisał się przemówieniem. Dawny agent KGB i gej. To drugie piszę dlatego, że w swym kazaniu do kacapskiego narodu powiedział między innymi, że rosyjska armia zwalcza na Ukrainie parady równości, które są złem świata. O innych jego bzdetach nie chce mi się pisać.
Tyle mojego z mojej strony, zmykam kurować przeziębienie, co ono wzięło i mnie dopadło, i trzyma…
Wirtualnie przesyłam odrobinę zdrówka
Na przeziebienie polecilabym grzane czerwone wino z gozdzikami, cynamonem i gałką muszkatolowa. Pare ziarenek ziela angielskiego opcjonalnie. Podgrzac, nie gotowac. Tylko czy taką porcje trucizny pacjent wytrzyma?
Jednak jesteś najprawdziwszą 100 procentową Polką, bo “każdy Polak jest lekarzem”.
Jesli chodzi o domowe remedia na lzejsze schorzenia?
Stosuje metode, ze lekarz lekarzem, ale domowe sposoby i ziola jako akcja wspierajaca nikomu nie zaszkodzily. Przyjacielem domu byl zielarz dyplomowany, pracujacy u bonifrartow. Twierdzil, ze raka cytryna nie wyleczysz, ale jest wiele roslin, ktore leczenie moga wspomoc lagodzac chocby skutki chemii. Niekoniecznie marihuana .
A z napojow gazowanych polecal wylacznie wode sodowa. @joko dopoki nie traktujesz tych metod jako jedynych to na pewno przyjemniej napic sie grzanego wina i pod kocyk niz lykac jakas paskudna biala, podejrzanie wygladajaca tabletke aspiryny?