Ja tam jestem w średnim wieku, senior junior

Na 500 plus.

3 polubienia

Wiem co mają wspólnego :smiley: niestety gdy pojawiają się tego rodzaju zdjęcia ze wspomnieniami to zawsze wiem o co chodzi. :grimacing:

3 polubienia

Czytałem o tym tydzień temu. Postaram się poszukać w historii przeglądarki. Wkleję.

Według tego, co tam było napisane, Polska przeznaczyła 212 mld PLN.

Proszę bardzo.

rzad zadeklarowal szacunkowo - czyli na razie nic nie przeznaczyl, a budzet? no to sie pieniedzy dodrukuje a potem niech sie banki martwia.

3 polubienia

To się nazywa; programy wsparcia gospodarek narodowych.

2 polubienia

No tak. W sumie nie wiadomo ile z tych kwot przeznaczone jest na walke z wirusem. Wszystkie te miliardy przeznaczone są na likwidację szkód spowodowanych ograniczeniami, które rządy same wprowadziły.

.strzał w kolano ?

2 polubienia

Ratowanie tego, co się da. W D. każdy kto straci pracę, dostanie 850 miesięcznie, a nadwyżki budżetowe idą na ratowanie firm.

2 polubienia

Ładnie się nazywa; - tarcza kryzysowa. Tylko, że ona jest z tektury.

2 polubienia

to ,to jest proste. Może ktoś pamięta czym się sklejało taśmę? Mam taką jedną (znalazłem) i nie bardzo wiem jak się za to zabrać. Chciałbym żeby po sklejeniu działało. Coś mi świta z acetonem, ale…

Też próbowałem kiedyś sklejać, ale nigdy mi się nie udało.

1 polubienie

przyszło mi nawet na myśl, by odwinąć (poświęcić) jedną - tą mniejszą część taśmy, ale to jedna trzecie kasety.

1 polubienie

Z tego co pamiętam, to takie sklejenie jest bardzo nietrwałe i zaraz się rwie, albo blokuje.

2 polubienia

Nie kombinuj
Glowice w magnetofonie rozwalisz. Jak Ci zalezy na nagraniu to zdobadz na pchlim targu druga kasete, wywal tasme i przewin na nia zerwany kawalek. Bedziesz mial w 2 czesciach, ale do odsluchania.

2 polubienia

Yti jakoś tak było

A Ciebie Janus skąd przygnało? Kopę lat.image

1 polubienie

Kwarantannił się przezornie. :grinning:

4 polubienia

Przezornie i skutecznie ale mu się znudziło.image

2 polubienia