Jak ktoś za pieniądze usuwa pożyteczne, uświadamiające posty w necie,

Szczepienie nie gwarantuje 100% ochrony. Statystyki jednak są bezlitosne dla niezaszczepionych. Chorują znacznie częściej niż zaszczepieni.

Wierząc statystykom, to osobnik zaszczepiony chodzi po polu minowym, ale na szczudłach.

:rofl:

Czytam teraz super mądrą książkę autorstwa W. Sumlińskiego i T. Budzyńskiego pt. “zapis zarazy”. Autorzy w niej zawarli sentencję M. Twaina o kłamstwach i statystyce, że istnieją kłamstwa, cholerne kłamstwa, i statystyka. Polecam Wam tę książkę.

Flaszka i czekolada
Tak serio to wiadomonacyjnosc, eskimos i goral ze wgorz Golan to tak na szybko
A i jeszcze szynka z indyka :joy:

1 polubienie

UWAGA!
Moderacja wkracza.
Screenshot (61)

Kryć się. Mordy w kubeł.

1 polubienie

Ciiii więc no jak chcesz w ekspresie spienić mleko to używaj schłodzonego :slight_smile:

Buzie nie mordy i nie kubel a filiżanka :rofl:

1 polubienie

Kufel ewentualnie.

2 polubienia

Człowieku prorok jesteś? Dziś wracam z pracy, biorę piwo z lodówki, kufel z zmywarki wlewam piwko… Po 5 minutach słyszę pyk. No nie wiem co to. Jak podnoszę kufel dno odpadło… Kufa godzina sprzątania i druga czyszczenia lapka.

Bo pić, to trzeba umić.

Fabryczna spawana paskuda.
Kufel znaczy się :joy:

1 polubienie

Trza zacząć pić. Kuflowi się pękło.

Niestety nie. Ale raczej chodziło że piwo było zimne.

Roznica temperatur. Da sie
Metoda na plonacy sznurek i zimna woda pozwala przeciac butelkę. Nie zawsze, ale przy odrobinie wprawy :wink:

1 polubienie

A kufel był tak troszkę nie seryjny. Szlifowane szkło zrobione dla Zawiszy Bydgoszcz. Kufa szkoda mi. Piwa.

1 polubienie

Szklo jest zastyglym krysztalem
Naruszysz rownowage i gotowe
Kolezanka zapakowala krysztalami znywarke
Nie pytaj o efekt

1 polubienie

Szkło to mocno podgrzany piasek. A do kryształu mu brak szlifu. Kryształy pękają już przy 60 stopniach.

Kitek ja w uproszczeniu
Przegrzanym piasek dokladniej
A kryształ to dodatek soli olowiu

1 polubienie

Czasem i innych soli. Barwy zależą od ilości pierwiastka.

Lubię szklo i polewe kobaltowe

1 polubienie