On się kompromituje według ciebie bo kompletnie się nie zgadzasz z jego poglądami.
Bez przesady, caryca Suski to juz rekordzista.
Po prostu ogłupia ludzi i to mi też nie pasowało u JKM, ale to co robi Braun to już w ogóle totalna tragedia…
Po prostu Braun tyle nieprawdziwych wiadomości i poglądów wprowadza do przestrzeni publicznej, że szkoda gadać…
Dla mnie jest zwykłym foliarzem i szurem… A książki, którymi się publicznie chwalił, że przeczytał to, że on po takie w ogóle sięgnął to już świadczy o niskiej inteligencji…
No to pisze ze Braun jest wyżej od niego …
Z duza przykroscia musze przyznac Ci racje ![]()
Uważam że Braun jest bardzo inteligentna osoba tylko ze jest INNY XD
Ja mam kompletne inne odczucia
Jak patrzę na Brauna to zaczynam szanować i doceniać fakt, że Ziobro jest w parlamencie… XD
Zaczynam wręcz uważać, gdy patrzę na Brauna, że Ziobro jest nam potrzebny XD
Musicie się w tym politcznym bagnie babrac?
Jedni warci drugich ![]()
![]()
![]()
Przeciez każdy deebil z IQ poniżej przeciętnej może nauczyć sie nauk Brauna i głosić je tak jak on a jednak byłbym w stanie dostrzec że ta osoba jest debilem bez szkoły z zerową inteligencja… Braun nie sprawia u mnie takiego wrażenia… zwłaszcza gdy patrzę na niego a na jakichś młodych pajacow totalnej opozycji…
Ciężko tak ogólnikowo pisać, bo ciężko mi się odnieść do czegokolwiek… Dla mnie nie ma większego dna antyintelektualnego na polskiej scenie politycznej co Grzegorz Braun… Jest to polityk, co do którego mam decydowanie najmniej szacunku…
Już bym wolał, żeby młodzi dalej jarali się JKM i to zdecydowanie…
Bo może nie kojarzysz innych… porównujesz go do Ziobry… lubię tutaj wywyższać PiS ponad opozycję ale nie wiem dlaczego bardziej szanujesz Ziobre… przez poglądy a nie inteligencję… przecież założę się że Ziobro to jakiś… tuman prywatnie XD a Braun na pewno nie.
Prywatnie to mnie nie obchodzi jaki polityk kim jest, ale Grzegorz Braun przyczynia się walnie do ogłupiania naszego społeczeństwa, ponieważ jego światopogląd jest tak oderwany od rzeczywistości i propaguje on takie rzeczy, że jak dla mnie powinien już dawno przestać być politykiem…
Jak dla mnie to JKM powinien wypełnić jego lukę po jego odejściu z polityki…
Braun i JKM np chcieli być królami Polski, a teraz oboje są w Konfederacji czyli szykuje nam się chyba mała wojna domowa o to, kto zostanie królem, albo co najmniej rozbicie dzielnicowe XD
Na JKM da się patrzeć i go nawet posłuchać mimo że często kłamie, ale na Grzegorza Brauna to już kompletnie nie…
Nie no król jest tylko jeden. To Korwin. Braun to moze być tym no… namiestnikiem XD
Korwin np potrafi być czasem zabawny w pozytywnym tego słowa znaczeniu, a Braun to tylko męczy psychicznie…
Polska scena polityczna dziś, to jedno wielkie szambo. Mam na myśli wszystkie partie, które są w sejmie. Polityków z prawdziwego zdarzenia brak.
Stawiam na Biłgoraj lub KUL, w Rzeszowie długo nie było specjalnie żadnych większych uczelni, do tej pory zresztą nie są najbardziej cenione w Polsce
i większość Podkarpacia, jak chciała mieć blisko do domu, uderzała do Lublina lub Krakowa. A Biłgoraj jest w województwie lubelskim, ale niedaleko granicy podkarpackiego.
Zresztą chyba podkarpackie i lubelskie to te same klimaty ![]()
Niestety… Najprędzej już Trzaskowski lub Hołownia, bo reszta to już totalnie szkoda gadać…