ze skoków, okradną mnie jeszcze wiadomonacyjne szuje w rodzaju Kurskiego, Morawieckiego, Tajnera, Małysza?
Tajner i Małysz nic z tym wspólnego nie mają. Morawiecki i pośrednio Kurski, tak, jak najbardziej.
Covida ma?
Niby zatoki.
Słabo. Grzaniec powinien pomóc
Chorobe filipinska. Moze nie ustac zeskoku.
A szkoda chłopaka.
Raczej kac.
A nie uważałeś 2 dni temu że Małysz jest super?.
Zalet ma niemało, ale w tej dziedzinie raczej się nie popisał.
A co on ma do TV? Ty się chłopie szykuj że nie długo ci całkiem tv odetną. W przyszłym roku wchodzi nowa cyfrowa TV… Już tv sprzedałem i kupiłem nowy obsługujący.
Czy ty nie rozumiesz, że Małysz nie ma nic do tego?
A ty Jarek nie rozumiesz że on nie rozumie?
Co ta sa za zmiany?
Mama ma telewizor kupiony 10 lat temu, dziala dobrze. Ma w bloku kablowke orange.
I to wszystko pojdzie na zlom?
Z kablówki nie. Naziemna zmienia się z tvb-t na tvbt-2 z kodekiem hevec. Zniknie po prostu ludziom obraz. Moje tv miało 5 lat i nie obsłuży już tego nowego.
Nie potrafi pojąć tak prostej sprawy, a nadnaczalnikiem ludzkości chce zostać.
A to jeden problem z glowy.
Az sprawdzilam, moje sa przestawialne.
Nie na tvbt2 ale kablówka to już ślicznie eliminuje
Dvbt2
wybacz literka umkła
Przed chwila sprawdzilam jakie mam zrodla sygnalu w moim TV.
A tu mamy antenę zbiorcza. Cos tam rok temu zmieniali, jeden dzien faktycznie sygnalu nie bylo. To ma jakis zwiazek ze zmiana czestotliwosci? Bo wtedy lotnisko obok je zmienialo, a u mnie wprowadzali 5G.
Raczej z kodowaniem obecnie. Chodzi o to by na jednym kanale zmieścić więcej niż TV. Radio tym już chcą zabić. Za nie długo radio nie będzie jak obecnie a cyfrowe by… przesyłać obrazy i treści. Uważam że to wylewanie dziecka z kąpielą i ludzie odejdą od radia już na max.