Jak należałoby to poprawić, że mężczyźni mają

zdecydowanie łatwiejsze, wygodniejsze życie? Czy co tydzień powinna następować zmiana rządzących w związkach?

obiad prosze gotowac, bo kobiety juz swoj ugotowaly

1 polubienie

@Nunu, żaden inny, prócz ludzi, gatunek z milionów istniejących, nie gotuje nieharmonijnych obiadów.. Zamiast nich, można polecić grę w klasy, w gumy, rozmówki na trzepakach..lub drzewach..

Pamiętam swoje dzieciństwo. Wołanie nas przez mamy na obiad, przyjmowaliśmy bardzo niechętnie.

A który to harmonijny gatunek zwierząt gra w jakiekolwiek gry?

3 polubienia

Ich gry są inne, ale są, np w gonionego, przydatne do ucieczki lwom…

Nigdy glodny nie byłeś?

1 polubienie

W.gry milosne… cietrzew sie zacietrzewia, głuszec głuchnie. Problemem dla mnie jest ustalenie czemu jelenie tym porożem tak sie chwalą???. :rofl:

3 polubienia

Chwalą się tym, że mają partnerki ponętne i przecudnej urody, bo gdyby tak nie było - nie mieliby takich wspaniałych rogów, bo nikt by tych partnerek nie chciał.
:joy:

4 polubienia

Jak to poprawić? Edukacja panie.

1 polubienie

@Joko, harmonijny jeleń i nieharmonijny mężczyzna, to jednak dwie różne gromady istot..

Może pokazują samicom, że mają czym bronić stado przed wilkami..

Raczej byłem, choć ludzkie jedzenia za mądre nie są..Lubiłaś obgryzać skórkę z bochenka chleba? Bo ja owszem..

Witamin z grupy B Ci brakowalo.
A wiekszosc dzieciakow tak robilo. U mnie pietki z chlena byly dla mnie. Posmarowane grubo maslem i z domowym kiszonym ogórkiem. Do dzis zreszta to lubię.

2 polubienia

Fraza sugerująca podejście do związków LEVEL MASTER

.i to przede wszystkim należałoby tu poprawić..

1 polubienie

Dobrze musiało Ci się powodzić, bo ja za dziecka to masło mogłem sobie wyobrażać. dla biednych była tańsza margaryna, śmietana z cukrem.

@harmonik Co jaki tydzień? Kobieta rządzi w związku, teraz i zawsze! Bo tak!

3 polubienia

Do mezczyzny należą ostatnie słowa - tak kochanie.

3 polubienia

To dobrze, należy się Wam za nieporównanie trudniejsze życie, choć podobno są wyjątki od reguł.. Powiem Ci, jak było u mnie.. Żonka często lubiła się ze mną nie zgadzać, ale na jakichś przyjęciach w szerszym gronie, moje argumenty przedstawiała jako własne, z którymi kiedyś mocno polemizowała, ale wychodziła na bardzo mądrą..

Maslo dla bogatych? Cukier to byl przy mnie niepotrzebny wydatek, chyba, za w projekcie byl kogel mogrl z pianką.

1 polubienie

To chyba jest tak, że w życiu obu płci są wady i zalety.

2 polubienia