zdecydowanie łatwiejsze, wygodniejsze życie? Czy co tydzień powinna następować zmiana rządzących w związkach?
obiad prosze gotowac, bo kobiety juz swoj ugotowaly
@Nunu, żaden inny, prócz ludzi, gatunek z milionów istniejących, nie gotuje nieharmonijnych obiadów.. Zamiast nich, można polecić grę w klasy, w gumy, rozmówki na trzepakach..lub drzewach..
Pamiętam swoje dzieciństwo. Wołanie nas przez mamy na obiad, przyjmowaliśmy bardzo niechętnie.
A który to harmonijny gatunek zwierząt gra w jakiekolwiek gry?
Ich gry są inne, ale są, np w gonionego, przydatne do ucieczki lwom…
Nigdy glodny nie byłeś?
W.gry milosne… cietrzew sie zacietrzewia, głuszec głuchnie. Problemem dla mnie jest ustalenie czemu jelenie tym porożem tak sie chwalą???. ![]()
Chwalą się tym, że mają partnerki ponętne i przecudnej urody, bo gdyby tak nie było - nie mieliby takich wspaniałych rogów, bo nikt by tych partnerek nie chciał.
![]()
Jak to poprawić? Edukacja panie.
@Joko, harmonijny jeleń i nieharmonijny mężczyzna, to jednak dwie różne gromady istot..
Może pokazują samicom, że mają czym bronić stado przed wilkami..
Raczej byłem, choć ludzkie jedzenia za mądre nie są..Lubiłaś obgryzać skórkę z bochenka chleba? Bo ja owszem..
Witamin z grupy B Ci brakowalo.
A wiekszosc dzieciakow tak robilo. U mnie pietki z chlena byly dla mnie. Posmarowane grubo maslem i z domowym kiszonym ogórkiem. Do dzis zreszta to lubię.
Fraza sugerująca podejście do związków LEVEL MASTER
.i to przede wszystkim należałoby tu poprawić..
Dobrze musiało Ci się powodzić, bo ja za dziecka to masło mogłem sobie wyobrażać. dla biednych była tańsza margaryna, śmietana z cukrem.
@harmonik Co jaki tydzień? Kobieta rządzi w związku, teraz i zawsze! Bo tak!
Do mezczyzny należą ostatnie słowa - tak kochanie.
To dobrze, należy się Wam za nieporównanie trudniejsze życie, choć podobno są wyjątki od reguł.. Powiem Ci, jak było u mnie.. Żonka często lubiła się ze mną nie zgadzać, ale na jakichś przyjęciach w szerszym gronie, moje argumenty przedstawiała jako własne, z którymi kiedyś mocno polemizowała, ale wychodziła na bardzo mądrą..
Maslo dla bogatych? Cukier to byl przy mnie niepotrzebny wydatek, chyba, za w projekcie byl kogel mogrl z pianką.
To chyba jest tak, że w życiu obu płci są wady i zalety.