A może to niemiecki brud na spodniach i koszulach jest lepszy i łatwiej się spiera🤔
Jakby nie było, to polski brud jest na pewno gorszy
A może to niemiecki brud na spodniach i koszulach jest lepszy i łatwiej się spiera🤔
Jakby nie było, to polski brud jest na pewno gorszy
Protestuję uroczyście! Nie ma to jak nasz swojski, polski brudek!
Tak. Twój żart nie mija się z rzeczywistością. Wiesz gdzie moja córka pracuje. Otóż zawsze wracając do Polski kupuje w Hamm niemieckie środki, bo praktycznie się przekonała o tej przysłowiowej bieli. Co ciekawe, to dużo droższe nie jest. A ostatnio przekonałem praktycznie moją siostrę, której przywiozłem oryginalnego Persila. Była zdziwiona, nawet porównywała efekty.
A mnie najbardziej przekonało pranie swych ubrań roboczych gdzie czasem trafiła się plama po ropie czy innym smarze.
I tu jeszcze jedna ciekawostka. Zastanawiam się z czego robiona była pasta BHP za komuny. Nią warsztatowcy wstępnie myli ręce, wiadomo jak pobrudzone. Żadne mydło nie było tak skuteczne. Ale wrzucona do bębna pralki bezwzględnie z tkanin usuwała wszystko. A po dwóch praniach usuwała każdy bród razem z kolorem, a po jeszcze dwóch razem z fragmentami tkaniny i robiły się dziury. To była ta socjalistyczna moc.
Rozumiem Twoją fascynację, ale to nie zmienia jakości polskiego brudu
Musimy być patriotami! Patrzcie, to jest nasz polski brud! My tym brudem otwieramy oczy niedowiarkom, i to nie jest nasze ostatnie słowo!
Było gorzej niż myślisz. Po kilku praniach bęben nierdzewny trza było wymieniać
Już widzę te hasła prawdziwych Polaków patriotów; - polski brud najlepszy, prawdziwy Polak brudzi się tylko polskim brudem…!!! Precz z brudem z UE!
Nie trzeba było. Bęben sam znikał.
Jaka stawka celna obowiązuje od 5. kwietnia przy eksporcie tego produktu do Donalda
Prawdziwy Polak patriota odda swój brud Donaldowi za darmo z patriotycznego serca swego.
Zgadza się.
Byl to i pewnie dalej jedt problem, ale
Kwestia tzw. “podwójnej jakości produktów”
Komisja Europejska uznała to za potencjalnie nieuczciwą praktykę handlową.
Od 2022 r. obowiązują znowelizowane przepisy dyrektywy o nieuczciwych praktykach handlowych (tzw. Omnibus Directive), które zakazują wprowadzania w błąd co do „podwójnej jakości” produktów, jeśli konsument może przez to podjąć decyzję, której by nie podjął, znając fakty.
Niestety jak to kontrolowac zostawiono w gestii poszczegolnych krajów, a jak dziala UOKIK to sobie dopowiedzcie.
Chory psychicznie
Trampokaruzela się rozkręca.
Nie wiem co tam sie dzieje, ale mam wrazenie, że nie tylko jemu odbilo.
Trrampokaruzela dotyczy całości tego co pomarańczoowy rozpętał.
Dzis dal popis.
Na pieszczoty mu sie ze seiatem zebralo. Na razie oralne. Swiat ma munwylizac dupę.
Mądrzej z trampem, niż bez niego, choć każdy zwolennik kapitalizmu jest poszkodowany na myśleniu.