ścierania kurzu, to może znacznie ograniczyć straty?
- Tak
- Nie
- Trudno powiedzieć
0 głosujących
ścierania kurzu, to może znacznie ograniczyć straty?
0 głosujących
Przecież kurz nie istnieje bo jest jedynie iluzją wirtualnego wszechświata tak samo jak dochód w ekonomii
Ale można się umówić, że istnieje jak i inne wrażenia.
Albo coś istnieje albo nie
Mi on nie przeszkadza o ile nie popiera morderców.
Ja stwierdzam tylko brak logiki w jego poglądach
Dokłądnie. Wzywa nas do budowania bajecznych miast pierścieniowych z gigantycznymi przechowalniami z betonu dla ludzi, które pochłoną pierdyliard euro a jednocześnie starszy końcem świata i urodzeniem drugiego księżyca, które to kataklizmy czyhają tuż za progiem. Do końca tego roku.
Iii…to jak my i tak nie mamy wpływu na kataklizmy to czego sie bać?
Siły Wyższe dokładnie nas obserwują, nasze działania i dążenia. Przy naszym konstruktywnym podejściu, (czyli kierowaniu się moimi poglądami), mogą nam dać duużo czasu na poprawienie się i zbudowanie realnego NIEBA na Ziemi dla wszystkich ludzi i stworzeń… Ale ludzkość nie kwapi się do kierowania się moimi poglądami, do uznania ich za najbardziej logiczne i pożądane.
Mnie do szczęścia nie jest potrzebne uznanie mnie Przewodnikiem Ludzkości. Ale jest to pożądane, jako że mam najwięcej racji, najwięcej w nie włożyłem starań, i beze mnie nieharmonijna, patologiczna ludzkość szybko skręci kark.
A akcje w snach istnieją?
Jeśli rozumiesz, że dochód w ekonomii nie istnieje, to masz wysoką świadomość.
I wtedy będzie zysk
Tak te twoje głupoty wyglądają
Trzeba się tylko umówić
i zysk w ekonomii będzie
Nie da się umówić, że będzie zysk w ekonomii.
Jak się nie da jak ja się tak umówiłem…
To błędnie się umówiłeś.
Z jakich środków wypłacana jest gratyfikacja pracowników w bełchatowskiej elektrowni?
Z ich patologicznej pracy, pomniejszona o straty.
Błędnie czy nie, ale się udało umówić. Ze ty nie potrafisz, to już twój problem, nie mój.
To co jest błędne, nie jest obowiązujące.
To co jest błędne, nie jest obowiązujące.
To już teraz odpowiedziałeś, czemu twoje pomysły nie są obowiązujące.
Bo są błędne