Jak się poruszać na forum?

Zajrzałam na forum kilka razy. Wydaje się, że mało się tu dzieje. Wyprostujcie mnie, jeśli się mylę, albo nauczcie korzystać z serwisu.

Na “starym” pytamy Collins wrzucał codziennie muzykę na dzień dobry (dzięki Tobie odkryłam kilka perełek, których do tej pory słucham. Birbant albo Bingola (wybaczcie, nie pamietam) wrzucal łamigłowki. Pitbull (przeze mnie nazywany “Majami” był przewesoły, wiele, wiele osób udzielało się codziennie i aż się chciało logować. Marek nocny marek, Szmaragdowa, okonek.. ludzie byli przeróżni, obecni..

Na forum jest o wiele mniej osób niż starym pytamy. Panuje tu trochę senna atmosfera, ale wszystko nadal się toczy. Niestety czas jest nieubłagany i niektórzy odeszli na zawsze :cry:

Tu nie trzeba wielkiej filozofii. Na gorze wyświetlają się tematy w których ktos coś ostatnio napisał. Niżej sa wcześniejsze. Mozna tez kliknąć awatar danego usera i wejsc w zakładkę Aktywność tam pojawia się jego pytania i odpowiedzi. Moje zagadki sa co tydzien w soboty.

No dobrze, spróbuję

Witaj. Stary birbant jeszcze żyje. Pamiętam Cię jako sympatyczną osobę
Za kilka dni będę udzielał się częsciej. Teraz mam przerwę z przyczyn technicznych.

Stan paliatywny. Pacjent nie oddycha już samodzielnie

Kurka siwa, ja to mialam kilka aliasów, Ciesze sie, ze szaramysz zostala gdzies..

666, styl wypowiedzi mi też do kogoś pasuje..

Miło ze pamiętasz…
Ja czynie wielki wysiłek ostatnio ale…No cóż…Pamietam jedynie Twój nick.Naszych rozmów już nie za bardzo…Musiało jednak upłynąć dobrych kilka lat :innocent:

Później byłam Lady Chaos. I tak, upłynęło trochę czasu..

I ten nick pamietam :innocent: Oczywiście bez szczegółów…
Gdybys napisała jakie mniej więcej piosenki, tak Ci się kiedyś podobały…
A póki co, musze przyznać że takie pojawianie się w samym środku nocy, kojarzy mi się z najlepszymi latami forum :wink:

Still you turn me on, Belladonna są na mojej top liście. Było tego wiele, ELP czasami zarzucam losowo Jednej nie mogę odnaleźć, ale nawet nie wiem, jak Cie naprowadzić :slight_smile:

A z tymi nocnymi odwiedzinami to u mnie roznie bywa. Burzliwy okres przechodzę i czasami spać nie mogę..

Aaaa…No to się nie dziwię że tak często grywałem,skoro o takie numery chodzi :star_struck:
Teraz muszę szybko odespać “nockę” ale po południu coś Ci znajdę!
Jeśli szukasz podobnych z repertuaru ELP to spróbuj na YT zagrać sobie"From The Beginning" lub “C’est La Vie”…Kto wie…Może o to chodzi.

Te też mam na liście :slight_smile: Wypoczywaj

Klasyk.Jeden z dziesiątek ale za to jeden z najważniejszych ,z lat 70-tych…

To mialo w nazwie Dog? Rose? Ghost? Kuźwa.. kobieta śpiewała, ale to nie ten glos

Troche po omacku..Może to? :grinning_face:

Collins. Mamy zwycięzcę. Jak Ty do tego doszedłeś po moich wskazówkach? Klękajcie narody :hugs:

:star_struck:
Nie powiem, mam satysfakcje bo przesłanek było bardzo malutko :innocent:
Ale…Jeśli to było stare forum i głos dziewczęcy…Wtedy od lat byłem pod wrażeniem grupy Babe Ruth i tej niesamowitej płyty"First Base".Zreszta do dzisiaj jestem…
Była jeszcze inna grupa z wokalem kobiecym a mianowicie Affinity ale wtedy chyba nie mialem jeszcze ich płyty a jedynie znałem singla"All Along The Watchtower".Numer Dylana który stal się niesamowity w wersji J. Hendrixa…Osobna historia. :slightly_smiling_face:

No i poczułam się, jak kilka lat temu :face_blowing_a_kiss:

Dziękuję Collins

No cała przyjemność itd, jak to mówią… :wink: