Jak sobie poradzić ze smutkiem

Dzieci to są cwańsze niż nauczycielki w przedszkolu. Zaocznie Cię oskarżą o coś… i jeszcze ich inni poprą…nie będzie wiadomo o co, ale oskarżą o COŚ.

1 polubienie

@Nunu szkola w postaci uczeń mistrz juz dawno sie skonczyla
Malenkie sa sprytne, ich wychowanie to często zaczac od rodziców

3 polubienia

Nie pożądaj ziemi księdza twego jedynego.

2 polubienia

Rodzice zadowoleni, że dziecko idzie w cwaniactwo. Jak w rodzinie patologicznej.

@Nunu problem “o tempora o mores” siega czasów kiedy pierwszy czlowiek uznal, ze mozna w pionie sie poruszac. A przednie kończyny? A zwlaszcza palec wskazujacy wykorzystac inaczej niż niz do ciezkiej pracy :crazy_face::clinking_glasses:

4 polubienia

Każda potwora znajdzie amatora.

1 polubienie

Smerfy? To już by objawy delirki były.

1 polubienie

Dobra, przestan gwiazdorzyc, bo piwa zabraknie :crazy_face::rofl::rofl::rofl:

Smerfy?

1 polubienie

A i tak każdy z każdym się dupczy

2 polubienia

To niech sobie każdy z każdym, a Ty nie musisz.
Nie znalazłeś tego tam na śmietniku, więc się szanuj i nie bądź łatwy! :innocent:

No fakt - ten kolor jest bardziej granatowy niż niebieski :thinking:
image

2 polubienia

@dedlx Mój kolega ma 37 lat i za 2 tygodnie bierze ślub. Kolega mojego męża z pracy miał 40 lat i wszyscy spisali go już (w sensie matrymonialnym) na straty. Ktoś tam pewnego razu namówił go na randkę w ciemno z czyjąś tam fajną znajomą. Delikwent nie miał ochoty i po wielkich namowach i z równie wielkim ociąganiem poszedł. Tak mu się spodobało że po kilku miesiącach już się „musiał” hajtać bo wybranka była w ciąży. On przy kasie, ona przy kasie: wybudowali dom i ciszą się życiem. Ja i mój mąż pobraliśmy się mając 30 lat a poznaliśmy się na portalu randkowym 3 lata wcześniej. To nieprawda że na jedną kobietę tylu mężczyzn. Pewnie spora część kobiet myśli że na takim portalu to 5 kobiet na jednego mężczyznę. Tak więc ruszaj do akcji kolego: aplikacji, portali jest teraz multum: poza tym fora tematyczne, imprezy dla singli.

1 polubienie

Szafirek kobalt kolezanko :rofl:
Granat w wiekszosci krajow to ciemnoczerwony wpdajacy w barwe zakrzepłej krwi rubin?

Jak to jest: samotne kobiety i samotni mężczyźni narzekają tak samo na samotność i ni jak spotkać się nie mogą…

1 polubienie

Samotnosc to na zyczenie

1 polubienie