Że what?!
Dobra .
Obiad wszedł.
Muszę gonić dalej, bo do domu daleko .
Potem zajrzę na ten poczesany wątek.
Buziaki
Nie zastanawiam sie nad tym,
a nawet czasem wydaje mi się ,że pod nickiem kobiety może być mężczyzna i odwrotnie
-rodzaj “wirtualnej przebieranki”???
Kilka osób jeszcze na starym PYTAMY pokazało swoje zdjęcia ,
na fejsie jest grupa pytamkowa i tyle.
Wirtualny świat ujawnia się jako TEATR pełen podtekstów,niedomówień i czasem żartów.
Trochę jak rzygi.
Żartuje. A czym popijasz? XD
Niczym
Ale popije w sobotę .
@okonek , co ??? Kurde , biegam tu i tam , piszę i zapominam co i gdzie
Kurna jak? O suchym pysku żyjesz?
Jak możesz!?! Nie szkoda Ci Very?
Ale ja się zgadzam. Fajna jest
Dlatego szkoda tak fajnej dziewczyn dla takiego lekkoducha.
Dla niej będe grzeczny jak syn proboszcza.
Głęboka jest moja wiara w ludzi, ale w to nawet mi ciężko wyobrazić.
Błogosławieni którzy nie widzieli a uwierzyli.
No, ale po co Ci TYLE pierścionków?
Nigdy nie mogę pojąć ,po co kobietom tyle ozdób na dłoniach
-z hybrydami włącznie…?
/przyszło mi do głowy,że to może namiastka kastetów …???/
Nie pożądaj żony bliźniego swego na daremno.
Ale mnie te dresy też odstraszyły, tak jak @anon75849589
W sumie ten raczkujący korwinista jest nawet spoko… Lepiej być raczkującym korwinistom niż lemingiem odludek i trwoniacy od równiesnikow mogłeś dodać do każdego w takim razie… Kozak w necie? Jeżeli rozumieć to jako że nie jestem taki sam tutaj jak w realu to prawda… Ale chyba każdy tak ma. Więc każdemu mogłeś napisać kozak w necie… Mój opis ma 8 serduszek… Oczywiście nie wierzę że każdy ma takie wyobrażenie… To po prostu “legalne obrażanie” i dużo osób chciało się pod tym podpisac
oczywiście o innych już z taką kultura… Wiem że robię z siebie tutaj różniącego się od reszty i nie lizę nikomu dupy ale takie wyobrażenie mnie, mnie zaskoczyło
typowo chamskie a można było napisać dużo innych rzeczy które pisałem o sobie nie raz xd
Będę szczery… Guzik mnie obchodzą inni tutaj, większość wyobrażam sobie jako histeryczki i zaopatrzone w siebie lale, to o kobietach, płeć męska tutaj to często stare ludzie, w których drzemie głęboka komuna i propaganda
A Ty Devil, bez urazy, ale dla mnie trochę taki naiwniak jesteś i podatny na gledzenie innych ludzi, z wyglądu okularnik
@Mamita , ktoś sobie mnie tak wyobrażał na pytamy i napisał to na forum , co zgodne z prawdą nie jest