Jak sobie wyobrażacie poszczególnych użytkowników...

Że what?!

1 polubienie

Dobra .
Obiad wszedł.
Muszę gonić dalej, bo do domu daleko .
Potem zajrzę na ten poczesany wątek.
Buziaki

1 polubienie

Nie zastanawiam sie nad tym,
a nawet czasem wydaje mi się ,że pod nickiem kobiety może być mężczyzna i odwrotnie
-rodzaj “wirtualnej przebieranki”???
Kilka osób jeszcze na starym PYTAMY pokazało swoje zdjęcia ,
na fejsie jest grupa pytamkowa i tyle.
Wirtualny świat ujawnia się jako TEATR pełen podtekstów,niedomówień i czasem żartów.

2 polubienia

Trochę jak rzygi.

Żartuje. A czym popijasz? XD

1 polubienie

Niczym :smile:
Ale popije w sobotę .

:kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:

2 polubienia

@okonek , co ??? Kurde , biegam tu i tam , piszę i zapominam co i gdzie :wink:

Kurna jak? O suchym pysku żyjesz?

Jak możesz!?! Nie szkoda Ci Very? :wink:

3 polubienia

Ale ja się zgadzam. Fajna jest :smiling_imp:

Dlatego szkoda tak fajnej dziewczyn dla takiego lekkoducha. :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Dla niej będe grzeczny jak syn proboszcza.

1 polubienie

Głęboka jest moja wiara w ludzi, ale w to nawet mi ciężko wyobrazić.

Błogosławieni którzy nie widzieli a uwierzyli.

No, ale po co Ci TYLE pierścionków?
Nigdy nie mogę pojąć ,po co kobietom tyle ozdób na dłoniach
-z hybrydami włącznie…?
/przyszło mi do głowy,że to może namiastka kastetów …???/

1 polubienie

Nie pożądaj żony bliźniego swego na daremno. :wink:

2 polubienia

Ale mnie te dresy też odstraszyły, tak jak @anon75849589 :sweat_smile::joy:

3 polubienia

W sumie ten raczkujący korwinista jest nawet spoko… Lepiej być raczkującym korwinistom niż lemingiem :rofl: odludek i trwoniacy od równiesnikow mogłeś dodać do każdego w takim razie… Kozak w necie? Jeżeli rozumieć to jako że nie jestem taki sam tutaj jak w realu to prawda… Ale chyba każdy tak ma. Więc każdemu mogłeś napisać kozak w necie… Mój opis ma 8 serduszek… Oczywiście nie wierzę że każdy ma takie wyobrażenie… To po prostu “legalne obrażanie” i dużo osób chciało się pod tym podpisac :rofl: oczywiście o innych już z taką kultura… Wiem że robię z siebie tutaj różniącego się od reszty i nie lizę nikomu dupy ale takie wyobrażenie mnie, mnie zaskoczyło :rofl: typowo chamskie a można było napisać dużo innych rzeczy które pisałem o sobie nie raz xd

Będę szczery… Guzik mnie obchodzą inni tutaj, większość wyobrażam sobie jako histeryczki i zaopatrzone w siebie lale, to o kobietach, płeć męska tutaj to często stare ludzie, w których drzemie głęboka komuna i propaganda
A Ty Devil, bez urazy, ale dla mnie trochę taki naiwniak jesteś i podatny na gledzenie innych ludzi, z wyglądu okularnik

1 polubienie

@Mamita , ktoś sobie mnie tak wyobrażał na pytamy i napisał to na forum , co zgodne z prawdą nie jest :wink:

Uprzedzę ,zanim mnie ocenią.

ZiraaeL - taki nic nie znaczący nobody, który jak wszyscy wiecznie zło czyniąc, doskonałość próbuje stworzyć.
Gabaryty bardziej dlugie, niż szerokie. Jasny włos zwierzchnięty, trochę przydługawy. Oczka błękitem lśniące.

.wielki mały człek.

3 polubienia