Musiał o tych oczach i kolorze włosów wspomnieć
no jak co??? listki figowe.
Aaa , już wiem
Kacpi ja podatny? proszę cie. Współpracujący ale nie podatny.
Reżim potrafi Ci opowiadać bajki, a Ty w nie wierzysz bezgranicznie, jak reszta tutejszych naiwniakow i ludzi bez własnego zdania
Jakie bajki? Ja zawsze mam inne zdanie. Popieram jedynie tych którzy myślą podobnie jak jak
Papież podglądacz - najgorsze jego pomniki , co to ma wspólnego z Tobą @Mamita ?
Kult “dobrego papieża Polaka” na szczęście się kończy i ludzie uświadamiają sobie, że wcale nie był taki “święty”
O tym się mówiło krótko po jego śmierci , że szczególnym uwzględnieniem problemu pedofilii w kościele.
Więc czas skończyć z nietykalnoscia Polskiego papieża
Potraktowac jak Jankowskiego?
@Devil
Wszyscy, którzy poczuli sympatię do Kacpra, wcześniej czy później dostawali obuchem w czoło. Niektórzy mniej, niektórzy bardziej. Niestety to taka destrukcyjna osobowość - jeńców nie bierze, że tak się wyrażę. Niniejszym informuję Cię, że właśnie znalazłeś się w takiej sytuacji, jak wielu innych przed Tobą.
Zaczyna się, reżim w akcji
nikt nie bierze jeńców z tego co zauważyłem po sobie
Ale nikt nie widzi swojego zachowania, lepiej wytykac innym
Drogi Kacprze, ja nawet jeszcze nie zacząłem i zaczynać nie zamierzam. Miłego dnia.
Zacząłeś, siać nieprawdę, prawdopodobnie wcisnieta Tobie przez kogoś z Kółeczka adoracji
Ale ja nie rozumiem. Nie trzeba się zawsze zgadzać. Kacpi po prostu jest zniesmaczony tym że nie zawsze go popieram . Urok dyskusji.
Nie róbcie z niego potwora.
Dokładnie… Każdy co pisze coś tutaj na mnie to równie dobrze może być o nich… Ale oni tego nie widzą chyba
Ja jestem pedofil i mordercą, a teraz piszę z celi dla chorych psychicznie