@birbant Ja śpiewam tylko na trzeźwo, inaczej nie wyciągnę wysokiego C😜
A na co nam te C potrzebne? @efka zapodała, co jest niezbędne.
@efka Hehee:-DDDDDD
Kusisz @birbant
Mierz siły na zamiary, efka jeszcze sporo pamięta z czasów, kiedy gimnastykę akrobatyczną ćwiczyła.
@birbant Racja!
Jakżebym śmiał kusić. Za wątły i za delikatny jestem, ot co…
@waranzkomodo
Każdy ma czas na hobby, nawet kobiety pracujące z 4 dzieci.
Dobrze, że delikatny, bicia w sypialni nie zniesę
Chyba, że serc bicia…
To rzecz oczywista.
Bez miłości, nie ma czułości
I żeby głowa nie bolała.
Aż tak stary nie jestem na 3 wiek, założyłem konto do grupy kulinarnej w Facebooku i tam też mam nagonkę za ciekawe opinie. Jak na jednego to ledwie ogarynam góra 2 kobiety, choć jedna wystarcza jeśli rozumie życie bez focha. Ja żyję i daję źyć innym. Są momenty że pomoc kobiety by się zdała by co nieco pomóc ogarnąć - wam pewne rzeczy wychodzą lepiej / chyba ? / ale staram się być nie uzależniony, przyzwyczajenia to rzecz gustu i można zmienić. Częściej mi nie odpowiada nieszczerość i sztywność czy udawanie kogoś innego co wyczuwam. A tak to przyłożony do rany jak plaster leczę drugą stronę - od nieśmiałości, nie wiary w siebie, w swe możliwości, szukam plusów nie odwrotnie. Kiedyś miałem swój typ kobiety i kiedyś takiej szukałem, była 1 nieszczęśliwa i znikła, czyli chyba marzyłem. Dziś mi to obojętne, byle była sobą, ładna specjalnie być nie musi / ładne krótko żyją w małżeństwie i byle jak, a i by od czasu do czasu przypominała kobietę w sukni - długa to szał albo krótka - to z braku laku, na te w spodniach to już oczy bolą od patrzenia, czy makijarzy
To nie są zwiaxki tylko fuck friendd
to po co w ogóle z kimś być jak się zdradzają?
Mnie @Andi o to nie pytaj.
Są ludzie, którzy potrafią zdradę wybaczyć.
Zdrady, rozwalanie cudzych związków to podłość nad podłościami.
wiem
ja bym nie wybaczyla
Też bym szukała innego
Łzy bym za łajzą nie uroniła.