Jak w pytaniu

1 polubienie

Baardzo dlugie włosy! :innocent:
Bo winyle już są i nie zanosi się na"spadek"popularności :smiley:

Kasety magnetofonowe :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Ogólnie rzeczy z lat 90-tych

2 polubienia

Może coś przegapiłem ale..Co było w 90-tych,czego nie było wcześniej?

1 polubienie

Dla mnie wszystko było nowe, bo byłem dzieckiem wtedy :slight_smile: Dlatego nie potrafię wymienić konkretnie.

2 polubienia

Powiadomienia nie docierają…Wszystko muszę klikać.. :joy:
No tak…
To co nowe,ma w sobie coś na całe życie.I to nie zależy od wieku…

Ja bym chciał powrotu płyt CD :optical_disk:

Ostatnio nawet naszła mnie refleksja, że spora część ludzkości musi słuchać muzyki CD i oglądać filmy DVD na konsoli, bo to ostatni w domu sprzęt z napędem płyt.

A ja to mam non stop i nigdy nie było najmniejszej przerwy.Co do dvd…Tylko czasem wracam do VHS.Kiedy jest się fanem kina lat 50-60,błyskotki i wybuchy nie są istotne.Można w spokoju oglądać FILM!!!

2 polubienia

Nie mogę się doczekać, aż znowu na topie mody muzycznej będzie dobry rock. Trendy muzyczne jakie panują obecnie na rynku, zwłaszcza polskim, są koszmarne. Dochodzi do tego, że młodsze, a nawet średnio młodsze pokolenie nie zna juz standardów tej muzyki. Wczoraj w teleturnieju Va Banque ŻADEN z uczestników między 30 a 40 lat, nie potrafił odpowiedzieć jaki zespół wykonywał utwór Wish You’re Here, nawet po usłyszeniu jego fragmentu. Masakra!

2 polubienia

Zobacz na gorze powinienes miec pasek aktualne, po kloknieciu wyswietlaja sie nowe i nieprzeczytane. W koleczku przy avku sa tylko te z serduszkiem.

No i oblał mnie zimny pot :woozy_face:Do tego już doszło…
Całe szczęście że nie oglądałem…
A oglądałem ostatnio Miliard w rozumie,w wersji z Polsatu rodem…Załamałem się…Pytania dla idiotów,poziom średnio rozwiniętego absolwenta podstawówki…-2-3 razy ryczeliśmy z córką ze śmiechu…

2 polubienia

Są tylko serduszka a normalnych powiadomień w ogóle nie ma! :roll_eyes:

Sprawdź tak jak pisalam - kliknij w logo - ten czerwony znak zapytania i powinna Ci sie wyswiwtlic strona poczatkowa. Tam bedziesz mial
Aktualne, Nowe, Nieprzeczytane, Popularne.
W nowych i nieprzeczytanych sa wszystkie.
To sie zmienilo dosc dawno, szczerza mówiąc to ja po prosto uznalam, ze tak jest, ale ja bywam gapa. Jakby ktos nie narobil szumu o te mocowane zakretki do butelek i kartoników? To bym uwagi nie zwróciła. Ot, otwiera sie inaczej. I korek wiecznie nie ginie?

Zawsze pod avatarem była cyfra o liczbie powiadomień.Teraz tego nie ma.W dodatku nie ma avatarów [większości!] przy tematach,choćby było i 25 wypowiedzi…
W “nowe” klikałem TYLKO wtedy gdy widziałem cyfre 1 lub lub inne,INFORMUJĄCĄ że jest coś nowego…

Przetestuj to na laptopie. Powinno sie pokazywać.
A wyswietlaja Ci sie na laplu po kliknieciu w logo aktualne z liczbą?

Moze nauka tabliczki mnożenia
Bez pomocy AI?

1 polubienie

Masz na mysli Milionerów, raczej. Tak, żenada, niemal w każdym odcinku ktoś odpada na pierwszym pytaniu. Wczoraj facet nie widział jakiego elementu brakuje w samochodzie z automatyczną skrzynią biegów (a po odrzuceniu dwóch błędnych miał do wyboru: Sprzęgło i układ rozrządu - zaznaczył to drugie :slight_smile:

2 polubienia

Modne jest dziś wszystko. Kreują to celebryci o dużych zasięgach

Ja używam wyłącznie lap topa.Telefon jedynie na jakimś wyjeżdzie,w hotelu czy w nagłych przypadkach,poza domem.
Teraz wróciłem,włączam lap topa i widzę liczbę 3 przy avatarze.Klikam więc w ów avatar i widzę że powiadomień jest 6.