Baardzo dlugie włosy! 
Bo winyle już są i nie zanosi się na"spadek"popularności 
Kasety magnetofonowe 
Ogólnie rzeczy z lat 90-tych
Może coś przegapiłem ale..Co było w 90-tych,czego nie było wcześniej?
Dla mnie wszystko było nowe, bo byłem dzieckiem wtedy  Dlatego nie potrafię wymienić konkretnie.
 Dlatego nie potrafię wymienić konkretnie.
Powiadomienia nie docierają…Wszystko muszę klikać.. 
No tak…
To co nowe,ma w sobie coś na całe życie.I to nie zależy od wieku…
Ja bym chciał powrotu płyt CD 
Ostatnio nawet naszła mnie refleksja, że spora część ludzkości musi słuchać muzyki CD i oglądać filmy DVD na konsoli, bo to ostatni w domu sprzęt z napędem płyt.
A ja to mam non stop i nigdy nie było najmniejszej przerwy.Co do dvd…Tylko czasem wracam do VHS.Kiedy jest się fanem kina lat 50-60,błyskotki i wybuchy nie są istotne.Można w spokoju oglądać FILM!!!
Nie mogę się doczekać, aż znowu na topie mody muzycznej będzie dobry rock. Trendy muzyczne jakie panują obecnie na rynku, zwłaszcza polskim, są koszmarne. Dochodzi do tego, że młodsze, a nawet średnio młodsze pokolenie nie zna juz standardów tej muzyki. Wczoraj w teleturnieju Va Banque ŻADEN z uczestników między 30 a 40 lat, nie potrafił odpowiedzieć jaki zespół wykonywał utwór Wish You’re Here, nawet po usłyszeniu jego fragmentu. Masakra!
Zobacz na gorze powinienes miec pasek aktualne, po kloknieciu wyswietlaja sie nowe i nieprzeczytane. W koleczku przy avku sa tylko te z serduszkiem.
No i oblał mnie zimny pot  Do tego już doszło…
Do tego już doszło…
Całe szczęście że nie oglądałem…
A oglądałem  ostatnio Miliard w rozumie,w wersji z Polsatu rodem…Załamałem się…Pytania dla idiotów,poziom średnio rozwiniętego absolwenta podstawówki…-2-3 razy ryczeliśmy z córką ze śmiechu…
Są tylko serduszka a normalnych powiadomień w ogóle nie ma! 
Sprawdź  tak jak pisalam - kliknij w logo - ten czerwony znak zapytania i powinna Ci sie wyswiwtlic strona poczatkowa. Tam bedziesz mial
Aktualne, Nowe, Nieprzeczytane, Popularne.
W nowych i nieprzeczytanych sa wszystkie.
To sie zmienilo dosc dawno, szczerza mówiąc  to ja po prosto uznalam, ze tak jest, ale ja bywam gapa. Jakby ktos nie narobil szumu o te mocowane zakretki do butelek i kartoników? To bym uwagi nie zwróciła.  Ot, otwiera sie inaczej. I korek wiecznie nie ginie?
Zawsze pod avatarem była cyfra o liczbie powiadomień.Teraz tego nie ma.W dodatku nie ma avatarów [większości!] przy tematach,choćby było i 25 wypowiedzi…
W “nowe” klikałem TYLKO wtedy gdy widziałem cyfre 1 lub lub inne,INFORMUJĄCĄ że jest coś nowego…
Przetestuj to na laptopie. Powinno  sie pokazywać.
A wyswietlaja Ci sie na laplu po kliknieciu w logo aktualne z liczbą?
Moze nauka tabliczki mnożenia
Bez pomocy AI?
Masz na mysli Milionerów, raczej. Tak, żenada, niemal w każdym odcinku ktoś odpada na pierwszym pytaniu. Wczoraj facet nie widział jakiego elementu brakuje w samochodzie z automatyczną skrzynią biegów (a po odrzuceniu dwóch błędnych miał do wyboru: Sprzęgło i układ rozrządu - zaznaczył to drugie 
Modne jest dziś wszystko. Kreują to celebryci o dużych zasięgach
Ja używam wyłącznie lap topa.Telefon jedynie na jakimś wyjeżdzie,w hotelu czy w nagłych przypadkach,poza domem.
Teraz wróciłem,włączam lap topa i widzę liczbę 3 przy avatarze.Klikam więc w ów avatar i widzę że powiadomień jest 6.