Przed najezdzccami z zachodu?
W sumie dobra alternatywa dla edukacji seksualnej.
Dobra muzyka. To może być puszczane na przerwach w szkole.
Na lekcji tez mozna sie puszczac))
Tam śpiewają " nie zwycięży nas nigdy zaraza?" idealnie
Myślę że najlepiej zacząć od ortografii i pisowni nazw własnych.
Wiadomo. Podstawy to rzecz święta.
Bez odbioru.
Ej, nie walcz w obronie. To ogranicza pole manewru. Twój oponent zawsze będzie wiedział, gdzie jest twój czuły punkt: będzie to, oczywiście, rzecz której bronisz. Atakować go można z różnych stron i w dowolnie wybranym momencie, a jako obrońca musisz być cały czas obecny w tym samym miejscu.
Lepiej popatrz, co osiągnęły środowiska homoseksualne. Co byś o nich nie myślał, to jednak kilkadziesiąt lat temu byli wyśmiewani i marginalizowani, a teraz główne siły polityczne walczą o ich głosy i nikogo to nie dziwi. Znaczy, coś zrobili dobrze. Poznaj ich metody działania, zwłaszcza te z czasów kiedy byli jeszcze mało znaczącą grupką gdzieś na marginesie, dostosuj do obecnej sytuacji i swoich własnych celów - i sam się zdziwisz, jak daleko zajdziesz.
Czy chodzi Ci o Walkirie???
Jakimi najeźdźcami chłopcze? Urodziłeś się w wolnym, suwerennym kraju. Nie wiesz co to totalitaryzm, komuna, faszyzm, internowanie, stan wojenny, strajki, okupacja, holocaust. Doceń to kupując w szklanej galerii markowe adidasy made in china za euro zarobione w niemczech przez rodziców.
Troche przezylem z tego co piszesz,nie poznalem okupacji,faszyzmu,holokaustu.
Czasem czytajam wypociny mlodych,wydaje mi sie,ze trzeba by bronic Polski,przed polakami.
Niektore ugrupowania zdolne sa zastosowac taktyke,spalonej ziemi’',by tylko wyszla ich racja.
Po pierwsze, co to ma do tego pytania?
A po drugie ty też tego nie wiesz a bardzo często błędnie używasz słowa faszyzm Komuna totalitaryzm naziści itp…
A w sumie po trzecie po co ciągle podkreślasz to euro i rodziców i Niemcy?
Najlepiej tak samo jak z urojeniami lub rozdwojeniem jaźni, bo to ten sam dział walki…
Przedstawiciel skrajnej lewicy zabrał głos. Dziękujemy xd
Chodził kiedyś taki dowcip.
Dupoliz przychodzi do kierownika i mówi: "A Malinowski mówi, że pan jest idiotą, bo używa pan słów, których znaczenia pan nie rozumie.
Kierownik na to: “To mu powiedzcie, żeby mnie pocałował w d@@@pę i vice versa.”
Tyle w temacie.
Nie mam pojęcia co to ma do mojego pytania ale dziękuję również za ten komentarz kierowniku.
“Najezdzcow” to mozesz miec najwyzej ze wschodu.A i to malo prawdopodobne…
Tak wiec,moze to przez piatek ale nie mam nawet bladego pojecia,o czym byl ten Twoj senny koszmar…
Nie ma sensu poruszać już tego tematu. Zła pora, za dużo aktywnych użytkowników o innych pogladach🤣 w sumie nie wiem jak innych bo uważam się za osobę tolerancyjna. Pytanie oczywiście zadane prowokacyjnie, co niektórzy dali się złapać. Oczywiście co innego być osoba nie tolerancyjna a co innego naprzyklad mieć krytyczne zdanie do tak zwanej tęczowej zarr… fali wlewajacej się jak woda do każdej strzeliny i być tolerancyjnym do homo🤣
Trochę się pogubiłem w ostatnim zdaniu ostatniej odpowiedzi…