Jaka cecha charakteru zatruwa wam życie?

I znowu to MY go podtrzymujemy. Forum żyje dzięki nam.
Ależ ja jestem skromny :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Dzięki Tobie - owszem.
Zakładasz pytania, udzielasz się w wielu innych.
Zryw masz większy ode mnie, piszesz szybciej, więcej postów nabijesz i jeszcze się napijesz :wink:
Nie musisz być w tej kwestii skromny.

1 polubienie

Szybciej piszę na laptopie. Telefon wciąż sprawia mi problem przy dłuższych postach. Chyba mam za duże łapska.

1 polubienie

Podepniemy to pod kategorię: jaka cecha fizyczna zatruwa Ci życie?
Zbyt duże łapy do smartfona :wink:

1 polubienie

Podziwiam tipsiary które potrafią pisać mając pazurki do ziemi :wink:

1 polubienie

Tipsy już dawno nie są hot.
Ma je jeszcze któraś?

Królowe życia mają w tv.

1 polubienie

U mnie to dokładność, wytrwałość, pomysłowość, spokój i przewidywalność zdarzeń

1 polubienie

kaziu,to chyba po raz kolejny tutaj,nieporozumienie.Przeciez to są sprawy z ktorych powinienes byc dumny!
Juz nie mowie ze poza tym ostatnim,wychodzisz tutaj na ekstra Poznaniaka :slightly_smiling_face:
A Ty piszesz ze Ci to zycie zatruwa???

1 polubienie

Ale jeszcze była Przemysława - woda po goleniu w piersiówkach 150 ml :stuck_out_tongue_winking_eye::speak_no_evil:

Niektóre moje meble mają 120 lat. Przeżyję conajmniej drugie tyle, jeśli spadkobiercy ich nie wyrzucą :slight_smile:

1 polubienie

To nie jest nieporozumienie a moje problemy które akurat mi życie utrudniają - sam tak wymyśliłeś to wykonaj, spokój niby jest na moją korzyść ale dla kolegów to szok - oni w gorącej wodzie kąpani, a wytrwałość - nieraz się dziwię skąd te siły dodatkowe bo inni udają zmęczonych, przewidywalność to bardziej z doświadczenia życiowego i zawodowego - ludzie idą w zaparte i potem sobie odpuszczają, ty skąd wiedziałeś, niektórzy uniknelii wypadków a inni nie itd i dochodzą wtedy dodatkowe obowiązki, a czas leci. Oczywiście koledzy się cieszą, nieraz czekają na mnie i na osąd

1 polubienie

Dalej uwazam ze powienienes byc szczesliwy z tego powodu.A poza tym,nazywasz"problemami " to co inni nazywaliby cnotą…

1 polubienie

W duchu to czuję się wyróżniony choć nie lubię tego, moje szczęście to dobrze zakończyć kolejny dzień w dobrym humorze, dopóki mam możliwość. Zapewne powinienem zwolnić tempo życia jak i pomyśleć bardziej o sobie

2 polubienia

Pedantyzm