Jakbyście sie określili?

Esteta, sybaryta, wedrowiec, buntownik, pedant, artysta, leniwiec? Towarzyski, samotnik, zlosliwiec?
A moze macie inne pomysly?
Cieplolubny, smakosz, zdobywca?

1 polubienie

Birbant i wszystko jasne… :stuck_out_tongue_winking_eye:

4 polubienia

Wyrywajacy sie przed szereg milosnikow carpe diem :joy::joy::joy:
Daj innym szanse.

1 polubienie

Żadnych szans inni nie mają… :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Zdecydowanie pedantka i ciepłolubna,natomiast towarzyska miesza się u mnie z samotniczką.

4 polubienia

Jestem człowiekiem o wielu maskach. Głównie buntownik, pedant, marzyciel, trochę introwertyk.

3 polubienia

Z podanych propozycji…Esteta,wedrowiec,pedant,artysta…Miewam ochote na samotnosc ale coraz rzadziej.A wiec,towarzyski :blush:
Kiedys zaczalbym od “buntownika”.Dzisiaj mam to raczej za soba.
Smakosz?Hmmm…No z pewnoscia na widok wloskiego zarcia :yum:

5 polubień

Tak w ogóle to nie wiem ale w tej chwili to cieplolubny leniwiec. Jak się wyśpię pomyślę o tym. Jutro.

6 polubień

Musisz byc aguafiestas czyli siakwkowy na zabawie w remizie?

2 polubienia

Esteta jeśli chodzi o muzykę poważną i częściowo dobrą dla mnie, wędrowiec, częściowo buntownik, towarzyski - większość problemów moich i kolegów szybko się goi, zamiast je topić w alko, hm samotnik to nie zupełnie, choć nieraz warto podumać w samotności, zwłaszcza na łonie natury / z czym są nieraz problemy z ludzką szarańczą, oj Smakosz to z pełną buzią, zwłaszcza jak ciasta, obiady itd są niekonwencjonalnym misz masz, odnośnie smaku, przypraw czy użytych produktów jak i sposobów tworzenia, zdobywcą jestem każdego dnia, jak się usprawniamy itd, ciepłolubny to zależy z kim i gdzie, meteopatą nie jestem, klimatyzuję się wszędzie gdzie jest życie, lubię być pomysłowy, uczynny czy pomocny

3 polubienia

Złośliwiec. Zdecydowanie. :grinning:

.ciepłolubny zimny drań.

4 polubienia

To prawie tak, jak ja; - zimnolubny, ciepły drań…, co sika na darń… :stuck_out_tongue_winking_eye:

5 polubień

Byle z wiatrem

2 polubienia

Sabaryta. I tej wersji będę się uparcie trzymać, bo ładnie brzmi :stuck_out_tongue:

2 polubienia

Kłamać nie będę, prawdę napisać - byłoby smutno.
Taka przeciętna istota ludzka. Samotnik spragniony ludzi.

6 polubień

Ciepłolubny Leniwiec

3 polubienia

Jestem wybitnie niedookreślona…

5 polubień

Mieszanka sybaryty, wędrowca, estety i artysty.
Towarzyski introwertyk :slight_smile:

4 polubienia

Mają mają, tylko zapomniałeś o tym

Jestem pedantyczną estetką.

3 polubienia