Jaki masz sposób na rozładowanie atmosfery, rozbawienie kogoś lub wprowadzenie fajnej atmosfery?

To Ty go oglądałeś? Ja nie byłem w stanie …

Nawet nie wiem, o czym do końca jest, bo nie miałem tyle chartu ducha, by przez niego “przejść” :grin:

2 polubienia

Ja też nie😁

2 polubienia

Witaj tam gdzie świeże powietrze!!!
Jakże sie cieszę,czytając Twe słowa…Czasem czuje sie jak ktoś ostatni na tej planecie…
Tak,obejrzałem to goovno i nawet dopatrywałem sie jakiejś mysli przewodniej.Ale potem wdalem sie w jakąs rozmowe i kiedy wrociłem do tematu,uznalem ze kazdy rodzaj dobrej woli,musi miec jakies granice.
I ta myśl towarzyszy mi do dzisiaj,dzieki czemu oszczedzam mnóstwo czasu.

2 polubienia

Słuchaj … Napiszę Ci, co mnie ostatnio zaskoczyło. Nagrali cz. 3 kontynuacji Kogel Mogel. Jakiego kalibru wyszedł im ten gniot, nie będę opisywał, bo mój język jest za słaby. Tu ktoś pofatygował się o recenzję, zresztą takich w necie pełno.
Akurat ten film obejrzałem do końca będąc pewnie w podobnym nastroju i nadziei jak Ty z tym Testosteronem. Cały czas się łudziłem, może na końcu coś będzie …
No i wyobraź sobie, że a jakże było!
Siedzisz czy stoisz? Usiądź, na końcu było disco polo z Zenkiem Martuniukiem
Siedzisz już?
Słyszałem, że ma być kolejna czwarta już część tej masakry.
Świat się kończy … Ja się cieszę, że nie zginąłem podczas oglądania …

4 polubienia

Jak to dobrze, ze ja za Pirenejami.
Z polskich produkcji obejrzalam Psy, Kilerow i Stawke większą niż smierc. Wystarczylo…

2 polubienia

Caly moj dom lubił cz.pierwszą,z calym tym tyglem zabawnych dzisiaj widoczków realizacji z lat 80-tych…Ale potem…
Nic mi nie wiadomo na temat cz.3 ale dzieki za ostrzeżenie.Tym bardziej z uwagi na zawarte w ostrzeżeniu,szczególy.
No ale zeby aż tak nisko zejść?
Mimo wszystko,nie spodziewałem sie…
Kto tam w ogóle gra ze starej ekipy?Bo G.Błęckiej-Kolskiej nie podejrzewam a reszta chyba juz nie zyje…

3 polubienia

Właśnie ona gra i niestety dodam bardzo kulturalnie - kiepsko.

Jak dla mnie to pierwsze dwie części były udane.

Film - cz 3 dostał nagrodę - Węża za najgorszy sequel w roku 2020.

Także w innych dziedzinach się nie popisał, więc tych węży zatrzęsienie. Ostatnio oglądałem kompletnie amatorskie filmy za setki razy mniejszą kasę i były lepsze.

Co te pajace robią na studiach, weź mi collins odpowiedz … Czego te barany się uczą?
Ile można chlać, imprezować, jechać na ojcach, matkach, dziadkach i nie wiem, krokodylach?
Szkoda mi było niektórych aktorów. Zerknij, ale weź jakąś flaszkę ze sobą … :grin:
Tragedia.

3 polubienia

Nie wiem…Litości…
Bylem 20 lat temu na spotkaniu z Kolskimi i to był świat niszowy ale był JAKIŚ.A wszystko pod szyldem popularnym wówczas,“Prowincjonalia”.
Dzisiaj nie wiem jak sie do tego odnosić bo rzadko bywam w kraju i te moje 2 tygodnie,raz po raz to jednak za mało…
Ale jesli ma sie jakieś doswiadczenie w oglądalności,jakiś “staż” nie mówiąc o wiedzy…Obecna sytuacja staje sie nie do wytrzymania.
Pytasz co oni robią…Oni pierwsze co zrobili to buntowali sie przeciwko autorytetom w rodzaju Zapasiewicza i po prostu,nie chcieli sie uczyć.
Ty teraz idziesz do kina i nie rozumiesz co takiego artysta chciał powiedzieć…A moim zdaniem,wszystkiemu winna jest tv która obniża normy i skutecznie wmawia ze aby byc gwiazdą,wystarczy doopa,brwi lub pokąsane przez osy,wargi.
Dość!

4 polubienia