Jaki masz sposób na rozładowanie atmosfery, rozbawienie kogoś lub wprowadzenie fajnej atmosfery?

Jakiś czas temu na jakiejś grupie na facebooku czytałam wypowiedź jednego pana, który potrafi dotknąć, czy puknąć kogoś w ramię i z uśmiechem powiedzieć “berek” :smiley:

2 polubienia

Jakiś nieokiełznany szaleniec.Na maksa bo bandzie jedzie. :joy:

3 polubienia

No coś Ty. To fajne jest. Zabawne :wink:

4 polubienia

Może i tak ale powinien jeszcze bardziej się postarać np.kupując pół litry na głowę ze swoich zaskórniaków. :grinning:

2 polubienia

Mało tego, twierdzi, że tak zaczepia obcych ludzi chcąc sprawić, żeby się uśmiechnęli :smiley:

1 polubienie

Ja bym uważał.Może werbuje do sekty jakiejś.

1 polubienie

Fajne pytanie jak zwykle u Ciebie ale przykład…Dobra,zostawmy to… :innocent:
Nie mam sposobu.I nawet nie wiem czy takowy istnieje.Wiem jednak ponad wszelką wątpliwość ze w tzw.“realu” radzę sobie z tym sto razy lepiej niz w necie.
Jedno z czym sobie nie radzę to spiny o podłożu politycznym.Kiedyś to wyglądało inaczej…

2 polubienia

Jak są spiny polityczne to biorę pisowca,oblewam smołą i obsypuję pierzem a następnie przeganiam na rogatki miasta i atmosfera się rozluźnia. :joy:

3 polubienia

???
Nie znalem kolegi od tej strony :joy:
Szczerze przyznaje ze znając moj wybuchowy charakter,ciągle starałem sie jakoś tonizować kolejne"eksplozje" w obliczu coraz to nowych,pisowskich barbarzyństw…
Ale tzw. nowy ład czy jak oni to nazywają,przelał czarę goryczy.Obawiam sie ze moderator bedzie mial juz wkrótce ze mną poważny problem… :face_with_raised_eyebrow:

3 polubienia

Dobra wódka

2 polubienia

Ja bym powiedział że gość ma więcej szczęścia niż rozumu. Puknięcie obcej osoby w ramię może być uznane za naruszenie przestrzeni osobistej i może mieć dość niespodziewane skutki.

2 polubienia

Zalezy od sytuacji. Czasem jakis dowcip, żart, a czasem wystarczy polac :wink:
Choc bywaja sytuacje nie do rozladowania.

2 polubienia

“Berek” to juz niemodne. Wyobraźmy sobie co były, gdyby szturchnął kogoś w ramię powiedział “covid!”

4 polubienia

pif - paf, odzew? omikron

3 polubienia

Ja milczę. Ile można słuchać cudzego klekotania?

2 polubienia

Bingola dobrze że pukanie nigdy z mody nie wychodzi :grin:

2 polubienia
1 polubienie

I mój kumpel na “puka się!”

• Puka,ale ładniejsze.
2 polubienia

Powiedział to zanim ten film nakręcili :grin:

2 polubienia

Moj znienawidzony ponad wszystko,film…Aż mnie agresja rozpiera…

2 polubienia