Coś konkretnego i materialnego czy ino wspomnienia?
Żeby jeszcze ktoś chciał mnie wspomnieć…
Mnie ewentualnie siostra i siostrzenica. Reszty już nie będzie.
Wydam dzieła birbanta. Wprawdzie już część została wydana, ale razem z innymi autorami. Obecnie czekam, aż wspomniany dostarczy materiał na samodzielna księgę…
Rodzina siądzie na tych pieniądzach. Zawsze się tacy znajdą. Hieny
Z tych wypocin kasy nie będzie. @benasek mnie lubi, to mnie pociesza…
Cała kasa pójdzie na cele charytatywne. Rodzina już wie, chociaż lekko to nie przyjęła…
Jak umrzesz pierwszy to wypije nad twoim grobem. Za życie wieczne
Czyli na ośrodek odwykowy?
węglowy. Bo w tym internecie przez Was siedzę
I już masz moją wdzięczność… Na razie dozgonną…
Pewnie same klopoty i awanture między dalszymi krewnymi, bo bezposrednich spadkobierców nie mam.
Wg prawa hiszpańskiego mogę zapisać wszystko na głodne koty…
Nie zwracam uwagi na sprawy materialne.
Mam nadzieje jeszcze troche tu pobyć więc moze i to sie kiedyś zmieni…Ale nie jest to dla mnie w żaden sposób ważne.To co robiłem w życiu ważnego,było zazwyczaj ulotne…
Pozostawiam ocene innym.
Sam moge jedynie zadeklarować swoje oddanie rodzinie i to ze także i przy tym pytaniu,moje myśli biegną ku niej…
A komu oddam płytotekę,nie mam pojęcia
Kolekcjonerow na swiecie nie brakuje. Oby tylko trafił się właściwy.
Córce oddasz.
No być może…Choć na razie jej to za bardzo nie interesuje…Choć z drugiej strony, na koncerty zabieram ja bez problemów
Nic. Zero spadku i zero długów . Zostaną tylko wspomnienia i znaczek na drzewie . Bo chyba chce być pod drzewem w lesie pogrzebana niż między obcymi … Sprawa do przemyślenia
@Devil Jeśli dobrze pójdzie to zostaną dzieci… Poza nimi chyba nic konkretnego… Mam nadzieję jeszcze kilka lat pożyć… byle nic negatywnego… Wczoraj pochowaliśmy Ciotkę… Miała 82 lata… Dzień wcześniej gadałam z nią przez telefon, tak normalnie: jak tam? Cześć… Pa… Została po niej rodzina: dzieci, wnuki, prawnuki, dom, zdjęcia, telefon, ubrania, książki, pamiątki, nic wielkiego… tyle z człowieka zostaje…
@Petunia Gdybym wiedziała że lasu nie wytną zbyt szybko też bym chciała… Przeraża mnie ilość śmieci, które generują cmentarze - no chyba że żydowskie - kamień na grobie to świetny i ekologiczny symbol
Zostawiłem Po sobie kilkadziesiąt map i atlasów , pewnie większość leży gdzieś na dnie szuflad , ale może kiedyś jakiś pasjonat napisze o tym doktorat?